Το μυστηριώδες μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Χάθηκα τελευταία αλλά...»

Το μυστηριώδες μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Χάθηκα τελευταία αλλά...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο λόγος που χάθηκε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε τη μεγάλη απόφαση φέτος, να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στις εταιρίες της.
Η δημοσιογράφος και πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor, παράλληλα με την αποχή της από την τηλεόραση, απέχει και από τα social media.

Είχαμε συνηθίσει την Βαλαβάνη με έντονη παρουσία στο Instagram αλλά η τελευταία της αποχή παραξένεψε τους fans της.

Tα γενέθλια του Κωνσταντίνου και η βραδινή έξοδος:

Την Ευρυδίκη την είδαμε σε stories την τελευταία εβδομάδα μόνο στα 32α γενέθλια του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και στη βραδινή έξοδο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης. Εκεί, η Ευρυδίκη με τον Κωνσταντίνο συναντήθηκαν και με το έτερο ζευγάρι του Survivor, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.



Οι φήμες περί εγκυμοσύνης:

Το τελευταίο διάστημα όλοι μιλούν για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ευρυδίκης και την προτίμηση που δείχνει στα φαρδιά ρούχα.
Η ίδια μίλησε πριν μια εβδομάδα στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Είναι μια απόλυτα συνειδητή απόφαση να απέχω από την τηλεόραση φέτος. Έχω κουραστεί να ακούω πάντα “πότε θα παντρευτείς;” και “γρήγορα με ένα παιδάκι”, και εντάξει όλα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία αλλά είναι αδιάκριτα όταν σε ρωτάνε και σε πιέζουν. ‘Οταν έρθει η ώρα, θα γίνει. Με είδε ένας κύριος και μου λέει “α είσαι έγκυος ε”, κάνοντας παράλληλα την αντίστοιχη κίνηση, και του είπα πως «όχι απλά έχω πάρει κάποια κιλά, ήταν πολύ άβολο».

Το μυστηριώδες story

Στην πρόσφατη πάντως αποχή από τα social, η Ευρυδίκη έκανε ένα story αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο συνοδευόμενο με ένα μυστηριώδες μήνυμα.

Δες παρακάτω