Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και οι φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και οι φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το ρεπορτάζ που έβγαλε την Καινούργιου εκτός εαυτού.

Έξαλλη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή στον Alpha όταν η κουβέντα πήγε στο Open, στο κανάλι που τη φιλοξενούσε μέχρι την περσινή σεζόν.

Η 36χρονη παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει πως τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολα και ένα story της στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο, πρόδιδε τη διάθεσή της.

Το story που πρόδωσε την κρίση

story kainourgiou

Την ίδια ώρα ο αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης βρισκόταν σε ταξίδι στο εξωτερικό με κολλητούς του για το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με προορισμό την Κοπεγχάγη.

J2US: Το post και το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το ντουέτο Καινούργιου-Κοκλώνη (photo)

Σε αυτό το story που είχε κάνει, η παρουσιάστρια, είχε δημοσιεύσει στίχους της Αλκυόνης Παπαδάκη με ιδιαίτερο νόημα, δείχνοντας την κρίση στη σχέση της.


https://www.instagram.com/p/CR_4Cj4sDrj

Το στόρι της Σούλα Γκλάμορους

Έπειτα, ήρθε μια δημοσίευση του προφίλ Soula Glamorous, στο οποίο η περσόνα του Instagram αποκάλυπτε πως Τσαγκρίδης και Καινούργιου έχουν μαλώσει:

«Κολλητές όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε».

Η επιβεβαίωση της κρίσης:

Πηγές του περιοδικού ΟΚ υποστήριξαν στο ξεκίνημα της εβδομάδας πως «η σχέση της Καινούργιου βρίσκεται σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».


https://www.instagram.com/p/CDj67QppSOy

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε σήμερα τον εκνευρισμό της και με το παλιό της κανάλι το Open. Σου θυμίζουμε πως το καλοκαίρι η Κατερίνα αποχαιρέτησε συγκινημένη τον σταθμό που την φιλοξένησε.



Σήμερα όμως, η Κατερίνα μίλησε για κίτρινο τύπο και χτύπημα κάτω από τη ζώνη, κάτι που όπως τόνισε δεν περίμενε. Δες το βίντεο:



Τι αποκάλυψε η Καινούργιου