Η πρώτη ανάρτηση της Gigi Hadid μετά τον καυγά του Zayn Malik με τη μαμά της

Η πρώτη ανάρτηση της Gigi Hadid μετά τον καυγά του Zayn Malik με τη μαμά της

Η δημοσίευση της Gigi Hadid είναι αρκετά διαφορετική από αυτό που μπορεί να είχες στο μυαλό σου.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, ο κόσμος της showbiz ασχολείται με μία απρόσμενη είδηση. Ο Zayn Malik, πρώην -όπως μαθεύτηκε- σύντροφος της Gigi Hadid και πατέρας του παιδιού της, φέρεται να χτύπησε τη μητέρα της.

Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο Zayn βρισκόταν στο σπίτι όπου διέμενε με την Gigi στην Pennsylvania. Κάποια στιγμή, ξέσπασε ένας τεράστιος καυγάς με τη Yolanda, καταλήγοντας να την αποκαλέσει «γ******η Ολλανδή τ****α». Παράλληλα, της φώναζε να μείνει μακριά από την κόρη του.



Η συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε η Yolanda Hadid, θέλει τον Malik να την πετάει σε μία ντουλάπα προκαλώντας της, πέρα από σωματικό πόνο, νοητική σύγχυση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έβαλε και με την ίδια την Gigi επειδή δεν τον υποστήριξε στον καυγά με τη μαμά της.

Ο Zayn Malik επιτέθηκε και στην Gigi Hadid! Αποκαλύφθηκε η φαρμακερή προσβολή στη μαμά της

Η Gigi Hadid δεν εμφανίστηκε στα social media αυτό το διάστημα. Επέλεξε να μην κάνει αναρτήσεις, προφανώς διαχειριζόμενη όλη αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Malik και της μαμάς της και που είχε ως αποτέλεσμα 90 μέρες αναστολής για κάθε ένα από τέσσερα αδίκηματα που κατέγραψε η αστυνομία.

Η πρώτη ανάρτηση της Gigi Hadid μετά το περιστατικό

Η 26χρονη Gigi φαίνεται πως δεν ήθελε καθόλου να μπει στη διαδικασία και να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν. Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη δημοσιοποίηση των γεγονότων αφορά καθαρά τη δουλειά της.

https://www.instagram.com/p/CV0WwCIgliP

Το μοντέλο επέλεξε να κοινοποιήσει τρεις φωτογραφίες από το επερχόμενο επεισόδιο του Project Runway στο οποίο συμμετέχει φορώντας ένα υπέροχο floral power suit κρατώντας τις κάρτες της.

Διάβασε στη συνέχεια τη δήλωση της Zayn Malik στα τέλη του προηγούμενου μήνα.