Ο Ryan Reynolds και ο Jason Bateman σε στιγμές απείρου κάλους

Ο Ryan Reynolds και ο Jason Bateman σε στιγμές απείρου κάλους

Τους ζήτησαν να γυρίσουν ένα promo για τη νέα τους ταινία. Και αυτοί το έκαναν. Με τον δικό τους τρόπο.

Άλλη μια κωμωδία για δύο άτομα που αλλάζουν σώματα και αποκτά ο ένας τη ζωή του άλλου; Ναι, άλλη μια κωμωδία για δύο άτομα που αλλάζουν σώματα και αποκτά ο ένας τη ζωή του άλλου. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Ο Ryan Reynolds και ο Jason Bateman πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία με το παλιό και χιλιοειπωμένο concept, «The Change-Up», ο πρώτος ως αχαλίνωτος εργένης και ο δεύτερος ως εγκλωβισμένος οικογενειάρχης, μέχρι που ένα βράδυ μετά από βαρύ μεθύσι και ενώ κατουρούν σε ένα συντριβάνι, εύχονται να είχαν ο ένας τη ζωή του άλλου. Και φυσικά η ευχή τους πραγματοποιείται.

Η ταινία, ωστόσο, αναμένεται να είναι εξαιρετικά «βρώμικη» και αθυρόστομη, με πλούσια αίσθηση του χιούμορ και απολαυστικές σκηνές με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Στο νέο promo που κυκλοφόρησε, η παραγωγή ζήτησε από τον Reynolds και τον Bateman να μην αναφέρουν πως η ταινία κρίθηκε ακατάλληλη για ανηλίκους και να παρουσιάσουν μια σοβαρή, επαγγελματική πλευρά, ώστε να πείσουν τον κόσμο να πάει να δει την ταινία. Και οι δυο τους, φυσικά, κάνουν το ακριβώς αντίθετο.

Παρακολουθήστε το promo video παρακάτω και σίγουρα το αχτύπητο δίδυμο θα σας πείσει να δείτε τη ταινία, ακόμα και αν έχετε βαρεθεί μέχρι θανάτου το στόρι της.