Η Angelina Jolie παίρνει θέση για την υπόθεση του Alec Baldwin με τον πυροβολισμό

Ιωάννα Τζανή
Η Angelina Jolie παίρνει θέση για την υπόθεση του Alec Baldwin με τον πυροβολισμό

H Angelina Jolie τονίζει ότι πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή στις σκηνές με όπλα.

Αν υπάρχει μια star του Hollywood η οποία έχει άποψη και πυγμή απέναντι σε θέματα που αφορούν την κοινωνία, αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η Angelina Jolie.

Γι' αυτό και όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο «The Times» σχετικά με τον θανατηφόρο πυροβολισμό του Alec Baldwin κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Rust», η ηθοποιός δε δίστασε να πάρει θέση.

Η 46χρονη τόνισε τη σοβαρότητα αυτού του τραγικού περιστατικού και είπε ότι τέτοιου είδους σκηνές απαιτούν τεράστια προσοχή.


https://www.instagram.com/p/CVGdx3ApWOM

Eric Roberts: «Ο Alec Baldwin είναι σπουδαίος άνθρωπος, ό,τι συνέβη έγινε καταλάθος»

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν αυτές οι οικογένειες. Αυτή τη στιγμή, η θλίψη και η τραγωδία για αυτό το δυστύχημα είναι τα συναισθήματα που υπερτερούν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Angelina Jolie.

Και συνέχισε:

«Ήμουν πάντα πολύ προσεκτική γιατί χρειάστηκε να δουλέψω πολλές φορές με όπλα. Ο τρόπος με τον οποίο έχω δουλέψει ή ελέγξει όταν σκηνοθετώ, απαιτεί ορισμένες διαδικασίες. Πρέπει να το πάρεις πολύ σοβαρά».



Οι δηλώσεις του Alec Baldwin για το περιστατικό

Ο Alec Baldwin έκανε πρόσφατα τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό, επιμένοντας ότι η Halyna Hutchins ήταν πολύ καλή του φίλη και την ημέρα που ο ίδιος έφτασε στο Santa Fe για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, βγήκαν οι δυο τους μαζί με τον σκηνοθέτη Joel Souza για δείπνο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν και παραγωγός στην ταινία «Rust», πρόσθεσε αμέσως μετά: «Υπάρχουν τυχαία ατυχήματα στα κινηματογραφικά πλατό κατά καιρούς, αλλά τίποτα σαν αυτό. Αυτό είναι ένα συμβάν στο ένα τρισεκατομμύριο».



Καταλήγοντας, ο Alec Baldwin είπε: «Δεν επιτρέπεται να κάνω κανένα σχόλιο γιατί η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Μια γυναίκα πέθανε. Ήταν φίλη μου, ήταν φίλη μου».