Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα στην πιο hot ερωτική σκηνή με τον Πέτρο - Για λύπηση ο Νικηφόρος

Πατούλια Κατερίνα
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα στην πιο hot ερωτική σκηνή με τον Πέτρο - Για λύπηση ο Νικηφόρος

Το τετ-α-τετ και τα φιλιά Ασημίνας-Πέτρου ήταν μαχαιριά στην καρδιά για τον Νικηφόρο.

Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών και των fans των Άγριων Μελισσών. Ακόμη και όταν στον πρώτο κύκλο ο Νικηφόρος την απάτησε με την αδερφή της, οι δυο τους είχαν τέτοια χημεία που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το ζευγάρι αυτό να χωρίζει.

Να όμως που αυτό συνέβη, όταν η Ασημίνα του αποκάλυψε στο Παρίσι πως και οι τρεις μαζί σκότωσαν τον αδερφό του, τον Σέργιο. Ο Νικηφόρος πήρε το παιδί, και παράτησε μόνη της την Ασημίνα στη γαλλική πρωτεύουσα. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους. Πριν από μερικά επεισόδια υπέγραψαν και τα χαρτιά του διαζυγίου, με τον Νικηφόρο να δείχνει ξανά και ξανά πόσο την αγαπάει, προσπαθώντας να αποτρέψει τις υπογραφές.

nikiforos asimina

Το τετ α τετ Ασημίνας - Πέτρου ήταν μαχαιριά στην καρδιά για τον Νικηφόρο

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το επεισόδιο της Τετάρτης (3/11) ο Νικηφόρος έπιασε επ’ αυτοφώρω την Ασημίνα να φιλιέται με τον Πέτρο και όπως αντιλαμβάνεσαι, κατέρρευσε. Η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη προχώρησε ήδη τη ζωή της, πριν καν στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή της στα χαρτιά του διαζυγίου.


https://www.instagram.com/p/CV3PCVJgni5

Ο Νικηφόρος πληγωμένος και αναστατωμένος από τη σκηνή που είδε επέστρεψε στο μπαρ, όπου άρχισε να πίνει «χωρίς αύριο».

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «θρηνεί» τον χωρισμό Ασημίνας-Νικηφόρου

asimina nikiforos

Το Twitter «έκλαψε» για τον Νικηφόρο και την κατάστασή του

Και σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να δεις τη σκηνή του φιλιού Ασημίνας – Πέτρου μην αγχώνεσαι γιατί το τετ α τετ είχε και συνέχεια, που ευτυχώς ο Νικηφόρος δεν είδε. Με το τραγούδι του Alex Sid που έχει γραφτεί για τη σειρά «Πέτρα», ο Νικηφόρος κάθισε πληγωμένος να πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ.



Το ένα σχόλιο διαδέχθηκε τον άλλο, και το Twitter φυσικά στήριξε τον Νικηφόρο, «δικάζοντας» το νέο ζευγάρι και θρηνώντας τους «ΑΝ» (Ασημίνα-Νικηφόρος) που αγαπήθηκαν από το κοινό όσο τίποτα άλλο.

Η ερωτική σκηνή Πέτρου- Ασημίνας

Φυσικά, μετά τη φυγή του Νικηφόρου, ήρθε η hot ερωτική σκηνή του Πέτρου, άκα Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, με την Ασημίνα, άκα Έλλη Τρίγγου επάνω στο γραφείο, όπου έκανε και πάλι το Twitter να οργιάσει!



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις 18 tweets για τον Νικηφόρο.