Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα συγκρούονται και το Twitter γίνεται έξαλλο

Μαρία Ροδίτη
Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα συγκρούονται και το Twitter γίνεται έξαλλο

Η Αργυρώ έμαθε για τον σοβαρό τραυματισμό του Αστέρη και έσπευσε να βρεθεί κοντά του, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη τη Μαρίνα. 

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στον Σασμό το βράδυ της Πέμπτης (4/11) με το highlight του επεισοδίου να είναι ο βαρύς τραυματισμός του Αστέρη εν ώρα εργασίας. Το σοβαρό ατύχημα του Αστέρη αναστάτωσε την Αργυρώ, η οποία ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με τη μητέρα της και τελικά… έκανε αυτό που έλεγε η καρδιά της.

Ο συγκλονιστικός τραυματισμός του Αστέρη και η βοήθεια του Πέτρου

Την ώρα που ο Πετρής βρίσκεται στο ιατρείου του Άγγελου, ο Αστέρης- βυθισμένος στη θλίψη και στις σκέψεις του για τον χωρισμό του με την Αργυρώ- τραυματίζει άσχημα το χέρι του στη δουλειά και η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Σασμός: Ποιο μεγάλο μυστικό κρύβει η Καλλιόπη; Αντιμέτωπη με την Αργυρώ και τη Μαρίνα

Αμέσως, ο Μαθιός, που βρίσκεται κοντά του, καλεί τον Άγγελο για να τρέξει να βοηθήσει. Κι ενώ ο Άγγελος σπεύδει να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, μαζί του πηγαίνει και ο… «εχθρός» της οικογένειας, που δεν είναι άλλος από τον Πέτρο.

https://www.instagram.com/p/CV26Ba8qu8R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Καλλιόπη δεν αργεί να μάθει τι συνέβη στον γιο της και τρέχει με τη Βασιλική να βρεθεί κοντά του.

Η στιγμή που η Αργυρώ μαθαίνει για τον τραυματισμό του Αστέρη - Η διαμάχη με τη Μαρίνα

Ο Πέτρος Βρουλάκης επιστρέφει στο σπίτι του και εξιστορεί όλα όσα συνέβησαν στη μητέρα του, Μαρίνα. Την ίδια ώρα μπαίνει στο σπίτι η Αργυρώ, η οποία έντρομη ακούει πως ο Αστέρης αιμορραγεί και είναι βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.



Δεν πτοείται! Αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να δει τον Αστέρη στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ είναι έτοιμη για όλα. Η Μαρίνα, από την άλλη… Έξαλλη προσπαθεί να μεταπείσει την κόρη της να μην πάει στο νοσοκομείο, καθώς εκεί θα βρίσκεται η Καλλιόπη.

Έξαλλο, όμως, έγινε και το Twitter με τη Μαρίνα που δεν άφηνε την κόρη της να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της. Τα tweets που θα δεις στην gallery τα λένε όλα!