Τέλος η περιπέτεια του Γιώργου Λύρα. Βγήκε από το νοσοκομείο

Τέλος η περιπέτεια του Γιώργου Λύρα. Βγήκε από το νοσοκομείο

Εμφανώς αδυνατισμένος αποχώρησε κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από κάμερες και φωτογράφους ο Γιώργος Λύρας από το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά του. Οι γιατροί του συνέστησαν προσοχή και ομαλή επανένταξη στην επαγγελματική  καθημερινότητά του.

Μετά την επέμβαση τετραπλού by pass χτες το μεσημέρι λίγο μετά τις 16.00 πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Λύρας. Μετά από δυο εβδομάδες σχεδόν ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα βγήκε από το «Ιατρικό Κέντρο». Η τραγουδίστρια δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της και πήγαν μαζί στο σπίτι.

Η Πέγκυ Ζήνα όπως είχε δηλώσει μετά την επέμβαση στο Queen πίστεψε στον θεό και τους βοήθησε όλα να πάνε καλά. Αν και επτά μηνών έγκυος, δε θα μπορούσε να λείπει από το νοσοκομείο όπου ζούσε την αγωνία με το πρόβλημα υγείας του Γιώργου Λύρα. Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λύρας θα πρέπει για κάποιο διάστημα να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και κάποιες επιπλέον οδηγίες που θα του πουν οι γιατροί. Ήδη νιώθει πολύ καλύτερα, περπατάει και τρώει κανονικά ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αρκετά ευδιάθετος. Στο πλευρό του, εκτός από την Πέγκυ Ζήνα, ήταν όλες αυτές τις ημέρες ο κουμπάρος του ζευγαριού, Ηλίας Ψινάκης, όπως και η επίσης κουμπάρα τους, Κική Τσόλκα.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099