Come with me για να τη βρεις... γίνεται στη Φάρμα - Ο Σταμάτης Γαρδέλης κι οι hot συμπαίκτριες του!

Κατερίνα Μπούσιου
Come with me για να τη βρεις... γίνεται στη Φάρμα - Ο Σταμάτης Γαρδέλης κι οι hot συμπαίκτριες του!

Οι νέοι αγρότες και αγρότισσες ήδη μπήκαν στη Φάρμα του ΑΝΤ1 με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Σταμάτης Γαρδέλης, Μαίρη Μηλιαρέση, Αγγελική Ηλιάδη, Σάσα Μπάστα, Μάνος Πανταζής και Αθανασία Τσουμελέκα είναι μερικοί από τους νέους αγρότες που ήδη μπήκαν στη Φάρμα, το reality του ΑΝΤ1 το οποίο συνεχίζει για δεύτερη σεζόν και αναμένεται στις οθόνες μας μετά τον Ιανουάριο.

Δεν σας φαίνεται σαν ένα flashback στα '80s και τα 90's;



Με άρωμα από ΄80s

Θεωρήθηκε ήδη μεγάλη έκπληξη (μεταξύ μας και οι υπόλοιποι κάτι σαν έκπληξη μας φάνηκαν) το να μπεί στο reality το νεανικό ινδάλμα των ΄80s, ο Σταμάτης Γαρδέλης που μάλλον θα πάρει τη θέση που είχε στον περσινό κύκλο ο Στράτος Τζώρτζογλου. Πάντως ο ηθοποιός σε τέτοιους είδους ξαφνικές εμφανίσεις μας είχε συνηθίσει από την χρονιά που είχε συμμετάσχει και στο Dancing with the stars, όπου έκανε μια φιλότιμη και αξιοπρεπή προσπάθεια.



«Ο καθένας μας είναι ένα μικρό... σύμπαν»

Για τη πρόταση που δέχθηκε από το κανάλι μίλησε ο ηθοποιός στην κάμερα του Πρωινού, λέγοντας πως «Είναι ένα ξάφνιασμα, μια ανατροπή ζωής για εμένα». Αυτοσαρκάστηκε στη συνέχεια βέβαια για την ηλικία του, αλλά και τις αντοχές του και με το γνωστό φιλοσοφικό στυλ που τον χαρακτηρίζει μας μίλησε για την....ενδοσκοπική θέση! (λεξικό θα χρειαστούμε με τον Σταμάτη φέτος)



Οι πρώτες πάντως που είχαν ήδη ανακοινώσει πως μπαίνουν στο κτήμα της Μαλακάσας -όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της Φάρμας - είναι η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαίρη Μηλιαρέση, αν και η τελευταία είχε δηλώσει πως δεν θέλει με τίποτε να αφήσει το σκυλάκι που είχε βρεί και είχε υιοθετήσει.

Στο παρελθόν είχε αρνηθεί και σε άλλες τηλεοπτικές προτάσεις λόγω της μικρής ηλικίας της κόρης της. Τώρα βέβαια που η Σοφίνα Λαζαράκη έχει μεγαλώσει, η μαμά της είναι πανέτοιμη για να ζήσει μια διαφορετική τηλεοτική εμπειρία.


https://www.instagram.com/p/CVsIExSI17E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tην παρέα συμπληρώνει και ο Κωσταντίνος Παπαιωάννου (ο γνωστός ρεμπέτης Κουτσαβάκης) αγαπητός πολύ στα social media, που είχε γίνει viral για το πάρτι που είχε διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη παραβιάζοντας τα μέτρα για την πανδημία, για να παίξει...το λα ματζόρε του, όπως έλεγε.


https://www.instagram.com/p/CLugFDQnHaK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τσάπες, φτυάρια, τρακτέρ έτοιμα, λοιπόν, στη Φάρμα για τους νέους επίδοξους αγρότες και κτηνοτρόφους!