O Johnny Depp ξανά στο δικαστήριο: Ανοίγουν τα αρχεία στο κινητό της πρώην του Amber Heard

Πατούλια Κατερίνα
O Johnny Depp ξανά στο δικαστήριο: Ανοίγουν τα αρχεία στο κινητό της πρώην του Amber Heard

Ο Depp ίσως καταφέρει να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της πρώην του.

Ακόμα μια χρονιά, ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ «Ο Johnny Depp αναζητά δικαίωση και ψάχνει την αλήθεια».

O 58χρονος ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του, αποκάλυψε πως του έχει δοθεί πρόσβαση στο αρχείο φωτογραφιών της πρώην συζύγου του Amber Heard.
Αυτή τη φορά, ο Depp, έχει προβεί σε μήνυση προς της εφημερίδα Washington Post και στο άρθρο που δημοσίευσε εκεί η Heard, στο οποίο περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, παρότι δεν κατονομάζει πουθενά τον πρώην της.

To ναι στο άνοιγμα των αρχείων

Ο δικηγόρος του Johnny τόνισε πως το δικαστήριο του παραχώρησε πρόσβαση στα αρχεία του κινητού της Amber Heard, με τα οποία ο Depp υπολογίζει να αποδείξει πως οι πληγές που υποτίθεται πως προκάλεσε στο πρόσωπο της συζύγου του, δημιουργήθηκαν με επεξεργασία στο κινητό της 35χρονης Amber.



Η απάντηση της Amber

«Ο δικηγόρος της κυρίας Heard έχει επανειλημμένα χρησιμοποιήσει αυτές τις ψεύτικες φωτογραφίες κατά την κατάθεση». Υποστήριξε επίσης ότι η αστυνομία απέρριψε τις φωτογραφίες και οι αστυνομικοί δεν απεικόνισαν αυτό που είδαν».

Η 35χρονη ηθοποιός έχει κατ’ επανάληψη υποστηρίξει πως είχε καταλήξει με δύο μαυρισμένα μάτια, μια σπασμένη μύτη και ένα πρησμένο χείλος μετά την επίθεση του Depp.

«15/12/2015. Είχα μελανιές στα πλευρά, μελανιές σε όλο μου το σώμα, μελανιές και στα χέρια προσπαθώντας να αποφύγω τα χτυπήματα. Είχα δύο μαυρισμένα μάτια, σπασμένη μύτη και σκισμένο χείλος», είχε χαρακτηριστικά υποστηρίξει η Amber.

Πάντως η νομική ομάδα του Depp φρόντισε και κέρδισε να εξετάσει ειδικός το τηλεφωνικό αρχείο για να πιστοποιήσει τη γνησιότητα των φωτογραφιών.

Ο δικηγόρος της Heard πάντως απάντησε τα εξής:

«Η Amber δεν έχει πρόβλημα να υποστηρίξει τη γνησιότητα των φωτογραφιών και έχει συνεργαστεί με τον ειδικό. Ο κύριος Depp δεν έχει καταφέρει να δώσει κανένα από εκείνα τα ηχητικά αρχεία, κομμάτι των οποίων είχε αφήσει να διαρρεύσουν κομμένα αλλά ούτε και να αποδείξει τη γνησιότητά τους».



H πρώτη ήττα του Depp το 2020

Ο έρωτας του Johnny και της Amber ήταν κεραυνοβόλος, παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν το 2017. Τον Νοέμβριο του 2020 ο Depp έχασε άλλη δικαστική διαμάχη κόντρα στην Sun στην οποία είχε χαρακτηριστεί ως άντρας που χτυπά τη σύζυγό του.

Αmber Heard: Η δημόσια διαμάχη με τον δικηγόρο του Depp και ο απίστευτος διάλογος (photos)

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο ισχυρισμός ήταν «ουσιαστικά αληθινός» και ο Ντεπ δεν έλαβε άδεια να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

H Ηeard έγινε μαμά


https://www.instagram.com/p/CVaiz-3Ioyk

Η ηθοποιός έχει πια προχωρήσει στη ζωή της και έχει γίνει μαμά! Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η ηθοποιός στο Instagram.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο σημαντικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε για ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας.

Ελπίζω να φθάσουμε σε ένα σημείο που θα είναι φυσιολογικό να μην χρειαζόμαστε βέρα για να αποκτήσουμε παιδί. Ένα κομμάτι μου θέλει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα αυτό το γεγονός της ζωής μου, αλλά γνωρίζω ότι η φύση της δουλειάς μου, επιβάλει να έχω τον έλεγχο για το πως αυτό θα γίνει γνωστό. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard και είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Τα 7 εκατομμύρια δολάρια που δεν δόθηκαν

Η Heard είχε ζητήσει 7 εκατομμύρια μετά το διαζύγιο, τα οποία θα διέθετε για φιλανθρωπικό σκοπό αλλά ο Depp ισχυρίζεται όλα αυτά τα χρόνια ότι αυτό ήταν ένα κόλπο για να επικαλεστεί τη συμπάθεια του κοινού κι ότι τα χρήματα δεν πήγαν ποτέ εκεί.

Η Heard πραγματικά δεν έχει διαθέσει ακόμα τα 7 εκατομμύρια αλλά οι δικηγόροι της είχαν εξηγήσει ότι θα τα έδινε σε διάστημα 10 ετών και το κοινό πρέπει να περιμένει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Όσο για τον Johnny; Διάβασε παρακάτω