Η Kelly Osbourne κατακρίνει δημόσια της Kate Middleton για την ανακύκλωση των ρούχων της

Η Kelly Osbourne κατακρίνει δημόσια της Kate Middleton για την ανακύκλωση των ρούχων της

Η κόρη του Ozzy δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με την οικονομία της Catherine στις στυλιστικές της επιλογές.

Πρώτα είχε θέμα με την Christina Aguilera, αποκαλώντας την «χοντρή» και σχολιάζοντας το κακόγουστο στυλ της στα ρούχα και στη γενικότερη εμφάνισή της. Τώρα ήρθε η σειρά της Δούκισσας Catherine του Cambridge, πρώην Catherine Middleton, να περάσει από το κόσκινο της Kelly Osbourne.

Την Τετάρτη που πέρασε, η τραγουδίστρια, μοντέλο και κόρη του Άρχοντα του hard rock, Ozzy Osbourne, εμφανίστηκε στην δημοφιλή εκπομπή της αμερικάνικης τηλεόρασης «The Tonight Show With Jay Leno» και δεν δίστασε να σχολιάσει με αρκετά επικριτικό τρόπο τη συνήθεια της Middleton να ανακυκλώνει τα ρούχα της, φορώντας τα ίδια σύνολα δύο και τρεις φορές σε δημόσιες εμφανίσεις.

«Στην Αγγλία όλοι το αντιμετωπίζουν θετικά, όπως "Κοίτα πόσο λιτή είναι, δείχνοντας στον βρετανικό λαό πως και οι γαλαζοαίματοι περνάνε οικονομική κρίση". Μόνο που σε αυτή τη χώρα (Αμερική), αυτό ονομάζεται στραβοπάτημα», είπε η 26χρονη Kelly για την πριγκίπισσα Kate.

Κρίνοντας τον νέο της ρόλο ως Δούκισσα του Cambridge, η Osbourne δεν πιστεύει πως η Kate χρειάζεται να φορά τα ρούχα των αγαπημένων της σχεδιαστών για πάνω από μία φορά.
«Με συγχωρείς», είπε στον Jay Leno, «αλλά αν εγώ είχα αυτή τη δουλειά, θα τα φορούσα μόνο μια φορά. Αν είναι να γίνω η μελλοντική Βασίλισσα της Αγγλίας, γαμώτο, θα φορέσω αυτό το φόρεμα μόνο μια φορά γιατί εγκαταλείπω την υπόλοιπη ζωή μου και όλη μου την ιδιωτικότητα. Τουλάχιστον, όμως, μπορώ να έχω ένα καινούργιο φόρεμα κάθε μέρα!».

Τι μπορούμε να κάνουμε για να παντρευτεί η Kelly Osbourne με τον πρίγκιπα Harry; Κάτι μας λέει πως θα περάσουμε ατελείωτες μέρες διασκέδασης και κεφιού με αυτό το, υποθετικό προς το παρόν, ζευγάρι.