Η Σίσσυ Χρηστίδου με το πιο hot outfit - Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη τα είπε όλα με 3 λέξεις!

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το πιο hot outfit - Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη τα είπε όλα με 3 λέξεις!

Η Χρηστίδου δημοσίευσε μία πολύ hot & classy φωτογραφία της και το Instagram ενθουσιάστηκε.

Κάθε σαββατοκύριακο, η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της περιμένει το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι». Εβδομάδα με την εβδομάδα, η παρουσιάστρια φροντίζει να κάνει υπενθυμίσεις στο κοινό για να συντονίζεται στην εκπομπή και να τους κρατάει συντροφιά. Αυτήν τη φορά, όμως, η Χρηστίδου επέλεξε μία πιο «επιθετική» προσέγγιση…

«Όποιος δεν συντονιστεί το πρωί στο Mega θα τιμωρηθεί!», έγραψε η Χρηστίδου στον λογαριασμό της στο Instagram, ένα caption με το οποίο συνόδευσε μία super hot ανάρτηση, η οποία ακολούθησε ένα πολύ εμπνευσμένο της post.

https://www.instagram.com/p/CVvyspmIvnM

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα παντελόνι και ένα top που τόνιζε το ντεκολτέ της, κοίταξε επιβλητικά τον φακό και με το πιο γοητευτικό βλέμμα απείλησε, φυσικά χάριν αστεϊσμού, το κοινό να ανοίξει την TV του για την εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/CV5pzu5IJqN

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Μηνιγγίτιδα στην εφηβεία: Πώς ο εμβολιασμός σώζει από μια «ύπουλη» ασθένεια

Τα σχόλια των celebrities

Οι celebrities που την ακολουθούν, βλέποντας το θέαμα, γρήγορα άρχισαν να κάνουν σχόλια για να την εκθειάσουν. Κάποια «μιλούσαν» μέσα από emojis, ενώ άλλα αποτύπωναν σε λέξεις τον εντυπωσιασμό τους. Όπως αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη που με το χαρακτηριστικό της ύφος σχολίασε τη φωτογραφία.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τι έγραψε η Ζαρίφη αλλά και άλλοι celebrities στη Χρηστίδου.