Γενέθλια για την Kris Jenner: Ευχές και από τα έξι παιδιά της - Δεν μπορούν λεπτό χωρίς εκείνη!

Γενέθλια για την Kris Jenner: Ευχές και από τα έξι παιδιά της - Δεν μπορούν λεπτό χωρίς εκείνη!

Η Kris Jenner έγινε 66 ετών και όλα της τα παιδιά έκαναν τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις.

Γενέθλια είχε χτες, 5 Νοεμβρίου, η Kris Jenner και έκλεισε τα 66 της χρόνια. Η momager που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της οικογένειάς της, Keeping Up With The Kardashians, έχει συνολικά έξι παιδιά, τέσσερα από τον πρώτο της γάμο (Kourtney, Kim, Khloé και Robert) και δύο από τον δεύτερο γάμο της (Kendall και Kylie).

Και τα έξι της παιδιά, δεν έλλειψαν από την περίσταση και έδωσαν για αρχή το διαδικτυακό τους παρών, στέλνοντας τις ευχές τους στην αγαπημένη τους μαμά.

Οι ευχές των παιδιών της Kris Jenner

Kourtney Kardashian

https://www.instagram.com/p/CV6XBK8vCdj

Η μεγάλη κόρη της Kris Jenner, Kourtney Kardashian, έκανε μία σειρά από αφιερώσεις στη μαμά της. Πληθώρα φωτογραφιών απαθανάτιζε κοινές τους στιγμές είτε από το παρελθόν είτε από το παρόν.

(Συνέχισε στην παρακάτω gallery για όλο το φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσίευσε. Μαζί και μία που η Kris κατά λάθος έβαλε κατά λάθος μαύρο eyeliner στα χείλη της. Oops)

Kim Kardashian

https://www.instagram.com/p/CV6KZBchaq-

«Χρόνια πολλά, μανούλα! Θέτεις στόχους (για εμάς)! Είσαι η ηρωίδα μου! Σ’ ευχαριστώ που είσαι ο πιο μη-επικριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μας φροντίζεις όλους με αυταπάρνηση. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την αγάπη μου για εσένα! Ω, Θεέ μου, σ’ αγαπώ τόσο πολύ, μαμά!»

H Kim Kardashian σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Pete Davidson (video)

Khloe Kardashian

https://www.instagram.com/p/CV51EEgPh0F

«Μανούλα! Απίστευτη μανούλα μου, χρόνια πολλά! Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα. Η σκέψη του είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ. Ελπίζω να συνειδητοποιείς κάθε μέρα πόσα σημαίνεις για εμάς. Πόσο σε εκτιμάμε και σε σεβόμαστε. Πόσο χαμένοι θα ήμασταν χωρίς εσένα στις ζωές μας.

Είσαι η πιο όμορφη! Η βασίλισσα στις καρδιές μας! Η ζωή του πάρτι! Η στηλοβάτης! Αυτή που κρατάει τα μυστικά! Ο χτύπος της καρδιάς μου! Η δασκάλα μου! Η έμπνευσή μου! Η βασίλισσά μου! Είσαι το μόνο που μετράει για εμάς. Είναι η βασίλισσα των δράκων! Το φεγγάρι των αστεριών μας! Χωρίς εσένα, οι ζωές μας θα ήταν άσκοπα μοναχικές. Έχεις τόσα δώρα προτερήματα και ένα από αυτά είναι το να μας κάνεις όλους να αισθανόμαστε ότι μας αγαπούν, μας βλέπουν, μας δίνουν αξία, μας ακούνε. Δεν ξέρω πώς το κάνεις, αλλά το κάνεις κάθε μέρα. Με εμπνέεις και μου δίνεις κίνητρο κάθε μέρα. Μας έχεις μάθει τόσα πράγματα. Δε νομίζω πως έχω αρκετό χώρο για να τα γράψω όλα, αλλά ένα από τα πιο ανεκτίμητα είναι πως με έχεις μάθει να αγαπώ.

Ποτέ δε θα μπορέσω να εξηγήσω πόσο σε αγαπώ και σε σέβομαι! Θα προσπαθώ κάθε μέρα να στο δείχνω! Να έχεις τα πιο χαρούμενα γενέθλια, όμορφη, μαγική μου μανούλα! Είσαι μοναδική! Καμία καλύτερη!»

Rob Kardashian

kris jenner birthday

«Χρόνια πολλά, μαμά! Σ’ αγαπάω!»

Kendall Jenner

kris jenner birthday2

«Χρόνια πολλά, θρύλε!»

Kylie Jenner

kris jenner birthday3

«Χρόνια πολλά στη βασίλισσά μου, στην καλύτερή μου φίλη, στη μανούλα μου! Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα που να περνάει και να μην ευχαριστώ τον Θεό για μία τόσο δυνατή, γεμάτη αγάπη, ΑΦΕΝΤΙΚΟ μαμά σαν κι εσένα. Είσαι τόσο σημαντική στη ζωή μου»