Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου για τον χαμό του αδερφού της: «Θα έδινα τα πάντα για να τον φέρω πίσω»

Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου για τον χαμό του αδερφού της: «Θα έδινα τα πάντα για να τον φέρω πίσω»

Η Ασλανίδου μίλησε στο Χαμογέλα Και Πάλι και στον Νίκο Συρίγο για τη ζωή της και, φυσικά, για τον αγαπημένο της αδερφό.

Συνέντευξη στο «Χαμογέλα Και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, μιλώντας για τη ζωή της από κάθε άποψη. Η τραγουδίστρια που θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες της εγχώριας showbiz μίλησε ακομπλεξάριστα για τα πάντα.

Ο χαμός του αδερφού της Μελίνας Ασλανίδου

Το 2000, πριν η Μελίνα Ασλανίδου ξεκινήσει ενεργά την πορεία της στη δισκογραφία, βίωσε ένα τραγικό γεγονός, τον θάνατο του 20χρονου τότε αδερφού της. Αυτό το σημείο της ζωής της έχει πει πολλές φορές ότι τη σημάδεψε και άλλαξε τη ζωή της. Βρήκε καταφύγιο στη μουσική. Μόνο εκεί μπορούσε να νιώθει ασφάλεια.



Ο Νίκος Συρίγος, λοιπόν, τη ρώτησε τι θα έκανε για να τον φέρει πίσω. Αν θα έδινε ακόμα και τη μεγάλη της καριέρα. Και εκείνη απάντησε:

«Φυσικά και θα έδινα. Και την καριέρα μου και τα πάντα για να είναι εδώ. Από την άλλη, όμως, τα πράγματα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτόν τον λόγο θα τον καταλάβουμε μάλλον όταν θα φύγουμε. Ή και στην πορεία της ζωής μας το καταλαβαίνουμε. Δε γίνονται τυχαία, πάντως, τα πράγματα στη ζωή»



«Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να φεύγεις ένας άνθρωπος τόσο νέος;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Ασλανίδου να απαντά:

«Κι όμως, επειδή το έχω βιώσει στο πετσί μου κι επειδή έχω και πολλούς φίλους που έχουν χάσει τα παιδιά τους, νέα παιδιά… Υπάρχει αυτή η αδικία που λες. Αν μπεις σε αυτό το συναίσθημα και το κουβαλήσεις, την έχεις πατήσει. Δε ζεις»

Είμαστε οι μαύροι κύκλοι, τα σημάδια μας… Άφιλτρα.