Η πρώτη επίσημη δήλωση του Travis Scott μετά τον θανάτο 8 ατόμων στο Astroworld Festival

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη επίσημη δήλωση του Travis Scott μετά τον θανάτο 8 ατόμων στο Astroworld Festival

Τη θλίψη του εξέφρασε ο Travis Scott μετά την απώλεια ζωής 8 ατόμων στο Astroworld Festival. 

Την θλίψη του εξέφρασε ο Travis Scott στην πρώτη επίσημη ανακοίνωσή του στο Twitter μετά τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο φεστιβάλ Astroworld στο NRG Park του Houston που κατέληξε στον θάνατο 8 ατόμων.

Στη διάρκεια της συναυλίας του αγαπημένου ράπερ της Kylie Jenner, στην οποία έδωσε και η ίδια το παρόν μαζί με την κόρη τους Stormi, το συγκεντρωμένο πλήθος ποδοπατήθηκε εξαιτίας του μεγάλου συνωστισμού ανάμεσα στους 50.000 ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν με αποτέλεσμα 300 να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες, 17 να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και 8 να χάσουν τη ζωή τους.

8 θάνατοι, τουλάχιστον 11 ανακοπές καρδιάςΟι αρχές τόνισαν πως 11 άτομα υπέστησαν καρδιακή ανακοπή και αναζητούν πληροφορίες από τον κόσμο που βρέθηκε στο φεστιβάλ για να βρουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο οκτών ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστική του Houston, λίγο μετά τις εννιά το βράδυ, το πλήθος άρχισε να συμπιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και ο κόσμος άρχισε να πανικοβάλλεται. Ενώ οι διοργανωτές διέκοψαν τη συναυλία όταν ήδη πολλοί άνθρωποι είχαν τραυματιστεί και όταν υπήρχαν ήδη άνθρωποι στο έδαφος.

Στα social media δημιουργήθηκε οργή κατά του Travis, μιας και ο ράπερ συνέχιζε τη συναυλία παρότι έβλεπε ασθενοφόρα να καταφθάνουν και άνθρωποι να βρίσκονται στο έδαφος ενώ η Kylie δέχτηκε κριτική για τα stories Που ανέβαζε από υπερυψωμένο σημείο, ενώ ο κόσμος είχε ποδοπατηθεί.Απαρηγόρητος ο Travis

Το Astroworld θα ήταν διήμερο αλλά οι εκδηλώσεις της δεύτερης μέρα αναβλήθηκαν ενώ η διοργανώτρια εταιρία σχολίασε χαρακτηριστικά:
«Η καρδιά μας είναι με όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, έχουμε επικεντρωθεί στη βοήθεια του έργου των αρχών».


https://www.instagram.com/p/CV7oUdHr1AC

Ο Travis ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι καταρρακωμένος με όσα έλαβαν χώρα χτες βράδυ. Οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειες όσων υπέφεραν στο Astroworld Festival και θα στηρίξω την Αστυνομία του Houston για να συνεχιστεί η έρευνα για όσα οδήγησαν στην τραγική απώλεια ζωής. Είμαι ταγμένος στο να δουλέψω μαζί με την κοινότητα του Houston για την επούλωση και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική για την άμεση επέμβαση και στήριξή τους, σας αγαπώ όλους.Photo: @atroworldfestival @BRANNDANNART