Στην Αθήνα ο Τζιοβάνι του MasterChef! Η έξοδος με τη Μαργαρίτα και η κοινή τους φωτογραφία

Στην Αθήνα ο Τζιοβάνι του MasterChef! Η έξοδος με τη Μαργαρίτα και η κοινή τους φωτογραφία

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι έκαναν reunion στην Αθήνα.

Στην Αθήνα είναι και πάλι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι του MasterChef. Ο διάσημος και ιδιαίτερα αγαπητός στο παιχνίδι σεφ, άφησε για λίγο τη Ρόδο όπου διαμένει μαζί με τη σύζυγό του για να έρθει στην πρωτεύουσα και γρήγορα πραγματοποίησε τη συνάντησε που όλο το κοινό του ριάλιτι μαγειρικής περίμενε.

Ο Τζιοβάνι βγήκε με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη του MasterChef και δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν κοινή φωτογραφία τους στο Instagram.

margarita tziovani masterchef

Η υπόσχεση που υλοποιήθηκε το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/CSZq0IVo5jS

Στις 10 Αυγούστου, η Μαργαρίτα εκπλήρωσε την υπόσχεσή της να βρεθεί στη Ρόδο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι. Ο σεφ δημοσίευσε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία και τη συνόδευσε με μία πολύ εμπνευσμένη ανάρτηση.

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε.
Γι’αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ.
Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες. Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες.
Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα.
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!»



Ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα από το MasterChef 5 είναι μαζί στη Ρόδο: Η υπόσχεση και η μεγάλη αλλαγή