Spoiler alert: Μια φωτογραφία πρόδωσε το μυστικό της σχέσης Ιουλίας και αστυνόμου Κουράκου

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler alert: Μια φωτογραφία πρόδωσε το μυστικό της σχέσης Ιουλίας και αστυνόμου Κουράκου

Τρυφερό τετ α τετ στην Κηφισιά και η συγκλονιστική εξομολόγηση του τηλεοπτικού Στέφανου για την απώλεια του πατέρα του.

Ποικίλες εξελίξεις έρχονται στη Γη της ελιάς, ποινικού αλλά και ερωτικού ενδιαφέροντος. Μια φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης που υποδύεται τον αστυνόμο Κουράκο σε τρυφερό τετ α τετ και μια ρομαντική βόλτα με την Αντιγόνη Κουλουκάκου που παίζει τον ρόλο της Ιουλίας, μας έβαλε σε υποψίες πως το αρχικό ενδιαφέρον του αστυνόμου για εκείνη, φαίνεται ότι θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια ακόμη και σε σχέση! Λογική εξέλιξη μας φαίνεται, καθώς θα χωρίσει από τον Στάθη, μόλις γίνει γνωστός ο κρυφός δεσμός του στην γυναίκα του και στα παιδιά του. Στο σημερινό επεισόδιο ξεκινά ο γολγοθάς του μόλις η Χάιδω τον κατηγορήσει για τον πυροβολισμό της.


https://www.instagram.com/tv/CV3jwG9Fb7N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά...

Μαζί με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου για γύρισμα εκτός Μάνης και συγκεκριμένα στην πλατεία της Κηφισιάς. Μαζί τους ήταν και ο Στέφανος Κυριακίδης που υποδύεται τον Ιάκωβο Βρεττάκο που από ότι καταλάβαμε, μάλλον εγκρίνει το ενδιαφέρον του αστυνόμου προς την αδελφή του. Στο σημερινό επεισόδιο μάλιστα η Ιουλία θα εξομολογηθεί στον αδελφό της την σχέση της με τον Στάθη.

iakovos

Το ζευγάρι πάντως εκτός από την σκηνή που πίνουν όλοι μαζί το χυμό τους, στην συνέχεια έκαναν γύρισμα πάνω σε μια από τις κλασσικές άμαξες με τα άλογα, μόνο οι δυό τους και το διασκέδασαν αρκετά, βγάζοντας και μια selfie για να μας δελεάσουν στο τι θα σημάνει για την συνέχεια αυτό το τρυφερό τους ενσταντανέ.

kourakos ioulia

Ποτάμι τα δάκρυα για το Φίλιππο

Μέχρι πάντως να δούμε την σκηνή που με αρκετό θράσος από το νοσοκομείο η Χάιδω λέει στον αστυνόμο πως ο Στάθης Καπερνάρος ήταν εκείνος που την πυροβόλησε, θα έχουμε μια ακόμη αφορμή για να θαυμάσουμε τον Φίλιππο. Ο οποίος σε μια στιγμή σπαραγμού που θα συγκινήσει την Μαργαρίτα (Λυδία Κονιόρδου) θα της πεί πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την Βασιλική και τα δάκρυα θα τρέχουν...ποτάμι από τα μάτια του. Πολύ καλός θα πούμε για μια ακόμη φορά ο νεαρός ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου που τον υποδύεται. Θα πάρει δύναμη όταν η Βασιλική θα του τηλεφωνήσει για να συναντηθούν, αλλά και πάλι θα χάσει το κουράγιο του όταν θα του ανακοινώσει πως είναι έγκυος.

Γη της ελιάς: Η Βασιλική είναι έγκυος και το κοινό ήδη ετοιμάζει τα... μωρουδιακά


https://www.instagram.com/tv/CV-iYDyoexo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στάθης μετά την αποκάλυψη της Χάιδως βρίσκεται στο τμήμα και ειδοποιεί τηλεφωνικά την Ιουλία για τις νέες εξελίξεις. Της λέει βέβαια ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ότι ήταν μαζί της. ΄Οπως όμως θα δούμε στην συνέχεια θα αναγκαστεί. Η Χάιδω θα κάνει ένα ακόμη από τα μικρά της...θαύματα και θα αποκαλύψει στην Αρετή το κρυφό ειδύλλιο. Με ανυπολόγιστες συνέπειες για όλους βέβαια. Ο ηθοποιός Liam Ireland που υποδύεται τον Στέφανο αποκάλυψε μάλιστα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και στην Σίσσυ Χρηστίδου, ότι ο Στέφανος θα μάθει για την σχέση του πατέρα του, ενώ θα απειλήσει για μια ακόμη φορά τον Φίλιππο να μείνει μακριά από την αδελφή του. Στην εκπομπή εκτός των άλλων μίλησε για την δυνατή σχέση που έχει ο ηθοποιός με την μητέρα του, ειδικά μετά την απώλεια του πατέρα του, η μνήμη του οποίου έμεινε σε όλη την οικογένεια πολύ δυνατή για πολλά χρόνια.


https://www.instagram.com/tv/CV-Q6QLobuN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια ακόμη εξέλιξη....επί του πιεστηρίου. Ο Αλέξης δεν θα αντέξει για πολύ τις συνθήκες του ψυχιατρείου. Και αρχίζει να σκαρφίζεται διάφορους τρόπους για να τους ξεγελάσει όλους και να βγεί. Και θα βγεί φυσικά.