Η Καραβάτου λύγισε στο Instagram για τη μαμά της: «Πώς να συνεχίσω ενώ έχει συμβεί αυτό»

Πατούλια Κατερίνα
Η Καραβάτου λύγισε στο Instagram για τη μαμά της: «Πώς να συνεχίσω ενώ έχει συμβεί αυτό»

Το πρώτο post της Κατερίνας Καραβάτου στο Instagram μετά την απώλεια της μαμάς της Κικής, συγκινεί.

Πάει μια εβδομάδα, από την ημέρα που η Κατερίνα Καραβάτου έχασε την μητέρα της Κίκη.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, στην επιστροφή της στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega και δεν έκρυψε τη μεγάλη της θλίψη.

Ευσυγκίνητη όπως πάντα η παρουσιάστρια εξήγησε πως βιώνει πολύ δύσκολες, δραματικές όπως τις αποκάλεσε στιγμές.

Το αντίο στην μαμά Κική

«Όπως αντιλαμβάνεστε, για μένα αυτές οι στιγμές είναι αρκετά αμήχανες. Από το προηγούμενο Σάββατο η ζωή μου έχει αλλάξει δραματικά, ριζικά, οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση. Αισθάνομαι όμως πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου δίπλα μου μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα.



«Και το λέω αυτό γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν πέντε ετών, οπότε για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης, αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από όλους εσάς. Μου κάνει καλό που είμαι εδώ για να είμαστε όλοι μαζί παρέα», είπε η Κατερίνα.

Το τηλεφώνημα πριν έναν χρόνο

Κατερίνα και Κική ήταν αχώριστες παρά το γεγονός πως η μαμά της Καραβάτου ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Στη γιορτή της Κατερίνας, πριν έναν χρόνο σχεδόν, η μαμά της είχε συνδεθεί τηλεφωνικά με τη Φωλιά των ΚούΚου και είχε πει στην κόρη της:

«Να σου πω κάτι ακόμη. Θέλω να σκέφτεσαι ότι και ο μπαμπάς από κει πάνω σε βλέπει και αν μπορούσε θα σου έστελνε και αυτός τις ίδιες ευχές με μένα».

Η απώλεια του μπαμπά:

Η Κατερίνα Καραβάτου, είχε χάσει τον πατέρα της πριν οκτώ χρόνια, τον Οκτώβριο του 2014 και τότε είχε επιστρέψει στην εκπομπή «Καλά Καθούμενα» που παρουσίαζε με τον τότε σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, με δάκρυα στα μάτια:

«Καλημέρα σας! Καλημέρα! Καλημέρα! Ε… λοιπόν… μισό λεπτό… Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, αισθάνομαι πολύ περίεργα. Έχω άγχος και αγωνία γιατί σκεφτόμουν πώς θα γίνει να είμαι ψύχραιμη και δυνατή και αξιοπρεπής, τώρα που επιστρέφω στην υπηρεσία, μετά από ένα τελεσίδικο, ένα τέτοιο γεγονός που αλλάζει τη ζωή όλων. Λέω επιστρέφω στην υπηρεσία γιατί ήταν ένα αστειάκι που κάναμε με τον μπαμπά μου που ήθελε πάντα να γίνω δημόσιος υπάλληλος, οπότε το κρατήσαμε και μετά και μου έλεγε “Πότε επιστρέφεις στην υπηρεσία Κατερίνα”; Τώρα το καλοκαίρι που θα ερχόμουν να ξεκινήσω την καινούργια μου δουλειά του λέω “Μπαμπά πρέπει να φύγω, θα γυρίσω σύντομα, γιατί θα παρουσιαστώ στην υπηρεσία” και αυτός γέλασε.
Λοιπόν, είμαστε εδώ και θα κάνουμε -θέλω να πιστεύω- μια ωραία εκπομπή, την έχουμε προετοιμάσει, θα είμαστε μαζί σας και εγώ προσωπικά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλά με τέτοια παρέα τα πράγματα γίνονται πολύ πολύ εύκολα, είχε πει τότε η Κατερίνα.

Το μήνυμα στο Instagram

Ακριβώς όπως είχε κάνει και στην απώλεια του πατέρα της, έτσι και σήμερα η Καραβάτου, τα είπε όλα με ένα post στο Instagram για την απώλεια της μαμάς της τονίζοντας:


https://www.instagram.com/p/CV_LjsQIuSa

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου; Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ; Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου; Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου».

H φωτογραφία μετά την απώλεια του μπαμπά:


https://www.instagram.com/p/tnmMhhtMDw

«Έτσι ήμουν με τον μπαμπά μου! Με στήριζε και στα όμορφα και στα δύσκολα. Με πειράζει που δε θα το κάνει αυτό στην Αέλια. Του υποσχέθηκα ότι θα το κάνω εγώ. Ο υπέροχος και αστείος παππούς Γιάννης θα είναι πάντα μαζί μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι μας για την πέρα από κάθε φαντασία αγάπη και στήριξη. Αγγελική Κατερίνα Κρατερός Αέλια», είχε γράψει η Κατερίνα τον Οκτώβριο του 2014.