DWTS: Αποχώρησε η μαχήτρια της ζωής - Ο Edward με τον Αιμιλιάνο από το GNTM στο πλευρό του

Πατούλια Κατερίνα
DWTS: Αποχώρησε η μαχήτρια της ζωής - Ο Edward με τον Αιμιλιάνο από το GNTM στο πλευρό του

Edward Στεργίου και Αιμιλιάνο Μάρκου άναψαν φωτιές με την κοινή τους παρουσία στο DWTS.

Ακόμα ένα βράδυ Κυριακής, ακόμα ένα live για το Dancing with the stars, το φιλανθρωπικό σόου χορού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά στο Star.

Τα ζευγάρια χόρεψαν, οι κριτές βαθμολόγησαν και ο κόσμος έδωσε την ψήφο του. Αυτή τη φορά, η ψήφος του κοινού έστειλε εκτός παιχνιδιού την Ρεγγίνα Μακέδου, την 36χρονη μαχήτρια που δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Αποχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου

Η ίδια εξήγησε πως έχει γλυκόπικρα συναισθήματα, στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά δήλωσε χαρούμενη που επέστρεψε στο σπίτι και στην αγκαλιά του κατοικίδιου της.



Φυσικά, στο Twitter, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνισαν πως δεν έπρεπε να φύγει ένα κορίτσι που είναι παράδειγμα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον καρκίνο.


https://www.instagram.com/p/CVyQ6dVMrVg

«Αποχώρησα λοιπόν, είναι γλυκόπικρα τα συναισθήματα, διάβασα όλα σας τα μηνύματα, δεν υπάρχει άδικο και δίκαιο, όλα γίνονται για κάποιον λόγο σε αυτή τη ζωή, να χαμογελάτε και θα τα λέμε από τα social media. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς με στηρίξατε», τόνισε η Ρεγγίνα.

Νωρίτερα, κατά την αποχώρησή της από το χορευτικό σόου, η Ρεγγίνα είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω το εξής. Ο λόγος που μας ψηφίζετε όλους είναι πάρα πολύ σημαντικός καθώς είναι για τα παιδιά με λευχαιμία. Φεύγοντας εγώ θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε να το κάνετε και να γίνετε όλοι δότες μυελού των οστών!» .

Edward Στεργίου και Αιμιλιάνο Μάρκου ξεσήκωσαν το κοινό

Edward Στεργίου: Ξεκίνησε τις πρόβες για το DWTS και το βίντεο τα λέει όλα (video)

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή, η εμφάνιση του Edward Στεργίου, του πάλαι ποτέ παίκτη του GNTM 3 προκάλεσε αναστάτωση στο κοινό.



Όπω; ήταν φυσικό, η εμφάνιση ενός ακόμα παίκτη από το GNTM, εκείνη του Αιμιλιάνο Μάρκου, αναστάτωσε τις fans των δύο παιδιών που γνωρίστηκαν στο ριάλιτι μοντέλων και παρέμειναν καλοί φίλοι.

Στο Twitter πάλι, το hastag #dwts ήταν στα πιο δημοφιλή με περισσότερα από 3800 tweets.

Δες τα καλύτερα παρακάτω.