Edward Στεργίου: Ξεκίνησε τις πρόβες για το DWTS και το βίντεο τα λέει όλα (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Edward Στεργίου: Ξεκίνησε τις πρόβες για το DWTS και το βίντεο τα λέει όλα (video)

Ο πρώην παίκτης του GNTM έτοιμος για το show χορού.

Για την επιστροφή του Dancing With The Stars είχες ενημερωθεί αρκετούς μήνες πριν, από τότε που ανακοινώθηκε πως η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι φέτος στην παρουσίαση και την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model.

H Βίκυ Καγιά είχε δεχθεί πρόταση από το κανάλι για την παρουσίαση του DWTS και όπως ανέφερε και η ίδια θα ήταν δύσκολο για εκείνη να βρίσκεται σε τρία concept παράλληλα. Το show χορού πήρε το πράσινο φως για τα γυρίσματα, και πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε και το trailer.

Από το GNTM στο DWTS ο Edward Στεργίου

Τον Edward Στεργίου τον γνώρισες πέρυσι στο GNTM3, που για πρώτη φορά έγινε μεικτό και συμμετείχαν και αγόρια.

Ο 26χρονος ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της οντισιόν του και όπως είδες η πορεία του ήταν πολύ στο reality μοντέλων. Ο Edward όσο και να τον ήθελαν οι fans νικητή, τερμάτισε στην Πέμπτη θέση, έχοντας κάνει όμως εξαιρετική δουλειά.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα τον απολαμβάνεις και πάλι μέσα από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα, στο Dancing With The Stars, όπου και θα συναντηθεί και πάλι μαζί με τη Βίκυ Καγιά.

GNTM 4: Ο Edward εμφανίστηκε στις οντισιόν και το Twitter τον αποθέωσε

Ο Edward ξεκίνησε τις πρόβες και το βίντεο που ανέβασε τα λέει όλα

Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η επαφή του Edward με τον χορό όμως το fanclub του θεωρεί πως θα τα πάει περίφημα.

Ο 26χρονος ξεκίνησε τις πρόβες και το απόγευμα του Σαββάτου έκανε ένα story στο Instagram account του από τη διάρκεια των προβών.

Βίκυ Καγιά: Το Dancing with the Stars, τα βραβεία Emmy και η στιγμή που η Rai την…αγνόησε!

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω ο Edward το προσπαθεί σκληρά, με το αποτέλεσμα ωστόσο να μην είναι το αναμενόμενο. Από τα βήματά του πάντως φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που χορεύει και έχει έναν ρυθμό.



Έτοιμη να τον απολαύσεις στις 10 Οκτωβρίου που κάνει πρεμιέρα;