Γη της ελιάς: Το Twitter πιέζει τη Βασιλική να κρατήσει το μωρό! - Σε απόγνωση ο Φίλιππος

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter πιέζει τη Βασιλική να κρατήσει το μωρό! - Σε απόγνωση ο Φίλιππος

Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας θα επιχειρήσει ο Φίλιππος αλλά θα επέμβει η Μαργαρίτα. Ο νεαρός ερωτευμένος Μανιάτης εξελίσσεται στο πιο χτυπημένο από τη μοίρα πρόσωπο της σειράς και τα social... τρελαίνονται! 

Τι κι αν ο Στάθης συλλαμβάνεται για τον πυροβολισμό της Χάιδως; Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες στη Γη της ελιάς, αλλά οι χρήστες στο Twitter ασχολούνται με το αγαπημένο τους ζευγάρι Φίλιππο - Βασιλική και τη σκηνή που η νεαρή Μανιάτισσα του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος.

Η συνέχεια της σκηνής που θα δούμε απόψε (8/11/21) έχει κάνει αρκετούς, να δακρύσουν και μόνο από το τρέιλερ. Η ατάκα του Φίλιππου, δε, «αυτό το μωρό είναι κομμάτι μας, από όσα νιώσαμε» συγκίνησε ιδιαίτερα το γυναικείο κοινό της σειράς, με αρκετά tweets να αναφέρουν ότι θέλουν έναν... Φίλιππο στη ζωή τους.


https://www.instagram.com/tv/CV_Uvnjg5wv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απόπειρα αυτοκτονίας που θα συγκλονίσει το κοινό

Ο Φίλιππος (Διονύσης Παπανδρέου) δεν μπορεί να αντέξει ότι όλα είναι εναντίον του και δεν μπορεί να είναι μαζί με την κοπέλα που αγαπάει, δηλαδή τη Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα). Παρόλο που εκείνη δεν θέλει να κρατήσουν αυτό το μωρό, εκείνος την πιέζει να κάνουν οικογένεια και να φύγουν μακριά απ' όλους και απ' όλα. Η Βασιλική δείχνει να είναι ανένδοτη. Δεν μπορεί με τίποτα να του συγχωρήσει ότι πυροβόλησε τον αδερφό της, τον Στέφανο.

Γη της ελιάς: Η Βασιλική είναι έγκυος και το κοινό ήδη ετοιμάζει τα... μωρουδιακά

Ο Φίλιππος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση γιατί του έχουν πέσει όλα μαζεμένα. Από τη μια η «απόπειρα δολοφονίας» της μητέρας του, της Χάιδως, και από την άλλη ο καταδικασμένος έρωτας με τη Βασιλική, τον οδηγούν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. Ευτυχώς που είχε ανοίξει την καρδιά του στη Μαργαρίτα και κίνησε τις υποψίες της και η επέμβασή της θα είναι σωτήρια. Μια τέτοια θλιβερή εξέλιξη για εκείνον, δεν θα την άντεχαν οι τηλεθεατές.



Φίλιππος και Βασιλική, έχουν κάνει ολόκληρο τηλεοπτικό κοινό να κλαίει σε κάθε τους σκηνή. Ένας έρωτας που είναι τόσο μεγάλος, αλλά οι καταστάσεις δεν τον αφήνουν να ευδοκιμήσει.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής είναι το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας.


https://www.instagram.com/tv/CV_PXXgAWIJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αστυνομία βρίσκει τη θαμμένη καραμπίνα και ο Στάθης συλλαμβάνεται

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για τον πυροβολισμό της Χάιδως και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν όταν η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Οι αστυνομικοί εντοπίζουν τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνουν επι τόπου.


https://www.instagram.com/p/CV-YrvyASlv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η βαλλιστική έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τον εκείνον αλλά όχι για πολύ, αφού όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η Ιουλία θα σώσει τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας ότι ήταν μαζί του την ώρα του πυροβολισμού.

Δες στη photo gallery τα tweets σχετικά με τη συγκινητική σκηνή Φίλιππου - Βασιλικής.

Cover photo: @andreas.georgiou_fp82