Ben Affleck & J.Lo: Τώρα που αρραβωνιάζεται η πρώην του φιλιούνται παντού!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ben Affleck & J.Lo: Τώρα που αρραβωνιάζεται η πρώην του φιλιούνται παντού!

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και αδιαφορεί πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck (aka #Bennifer) είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι φέτος στο Hollywood φέτος, με τον Τύπο να σχολιάζει κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Η 52χρονη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους στο αεροδρόμιο του Los Angeles, όπου ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, αδιαφορώντας πλήρως για τους παπαράτσι.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο του Los Angeles. Η Λατίνα σταρ φίλησε με πάθος τον Ben Affleck λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροπλάνο της, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

garner affleck

Η πρώην γυναίκα του Ben Affleck αρραβωνιάστηκε: Η κοινή έξοδος με τη Jennifer Lopez



Τα παθιασμένα φιλιά της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο αεροδρόμιο

https://www.instagram.com/p/CWBP9lntsum/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η J.Lo δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της καθώς αγκαλιάζονταν με τον Ben στον αεροδιάδρομο λίγο πριν από την πτήση τους. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα καφέ παλτό από συνθετική γούνα, ενώ ο ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο παλτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκμεταλλεύτηκαν κάθε δευτερόλεπτο για να έρθουν πιο κοντά.

Η πρώην σύζυγος του Ben Affleck γύρισε σελίδα στη ζωή της

Το Hollywood Life αναφέρει πως η 49χρονη ηθοποιός δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της John Miller. Garner και Miller είχαν χωρίσει τον Αύγουστο του 2020 κι ενώ οι φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται αλλά αποφάσισαν να κάνουν μια επανεκκίνηση στη σχέση τους μετά από δέκα μήνες, τον Μάιο του 2021.

Πηγή κεντρικής: apimages.com