GNTM: Η δοκιμασία στην Άγρια Δύση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

GNTM: Η δοκιμασία στην Άγρια Δύση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Η τελική δεκάδα του φετινού #GNTM καλέστηκε να φωτογραφηθεί με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό concept.

Η τελευταία αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού, έβαλε σε σκέψεις τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, που συνειδητοποιούν, περισσότερο από ποτέ, πως η μοντελική εμφάνιση δεν αρκεί για να φτάσεις στον τελικό. Η σκληρή δουλειά, οι θετικές επιδόσεις αλλά και το πόσο επηρεάζεται κανείς από τις συνθήκες γύρω του, είναι τα στοιχεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν οι top 10 του φετινού #GNTM, αν θέλουν να διατηρήσουν ανέπαφη τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Το μήνυμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετέφερε άμεσα τα επίδοξα μοντέλα στην Άγρια Δύση. Για πρώτη φορά στα χρονικά του GNTM 4, το concept «Rodeo» επιστρέφει σε νέο location αλλά με τα ίδια ζητούμενα. Τα fashion cowboys και cowgirls καλέστηκαν να αναμετρηθούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

https://www.instagram.com/p/CWBp1wIKLP6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
zeneviev mazari rozalia8 copy

Η κόρη της Ζενεβιέβ του GNTM είναι ίδια η μαμά της όσο μεγαλώνει! Απόδειξη η νέα φωτογραφία

Η απαιτητική φωτογράφηση

ismini karavas

Οι πόζες οφείλουν να έχουν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει. Τα μοντέλα κάνουν τα πάντα για να δώσουν τα πολυπόθητα «κλικ» στο φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, με τους Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Γιώργο Καράβα, να τους καθοδηγούν σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική φωτογράφηση. Η Κυβέλη έδωσε το disadvantage στην Όλγα και την Μαρία, με τους παίκτες να απορούν με αυτή της την επιλογή.

zeneviev

Στο GNTM 4, όπως και στην Άγρια Δύση, ισχύει ο «νόμος του δυνατού« και αυτοί που τον επιβάλλουν είναι οι τέσσερις κριτές: η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημητρης Σκουλός. Στο πλατό, τα μοντέλα με τις πιο αδύναμες λήψεις θα χρειαστεί να μονομαχήσουν για την παραμονή τους, ενώ ένα μοντέλο θα αποχωρήσει άδοξα από τον διαγωνισμό.

To #GNTM 3ο trend στο Ελληνικό Twitter

Για ακόμη μια φορά το ριάλιτι μοντέλων βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Ελληνικού Τwitter, με τους χρήστες να διακωμωδούν το επεισόδιο με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα καλύτερα Tweets που δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα.