Spoiler GNTM: Θάνος, Ντίνος και Αγγαίος στα στοιχήματα για επιστροφή - Θρίλερ με τον Ναπολέοντα

Πατούλια Κατερίνα
Spoiler GNTM: Θάνος, Ντίνος και Αγγαίος στα στοιχήματα για επιστροφή - Θρίλερ με τον Ναπολέοντα

Τρεις είναι οι παίκτες που φαίνεται να ξαναμπαίνουν στο GNTM 4.

Αν υπάρχει ένα επεισόδιο που προκαλεί πάντα αναταραχή στο GNTM μετά από εκείνο των μεταμορφώσεων, είναι αυτό των επιστροφών!

Οι top 9 και οι επιστροφές

Την ώρα αυτή, στο σπίτι του GNTM με βάση τα όσα παρακολουθούμε έχουν απομείνει οι top εννιά παίκτες. Tέσσερα αγόρια και πέντε κορίτσια συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου GNTM.

Η Ειρήνη, η Κυβέλη, η Όλγα, η Αγάπη και η Μαρία, ο Κωνσταντίνος, ο Γιάννης, ο Στυλιανός και ο Ναπολέων είναι στην κούρσα για τη νίκη του φετινού ριάλιτι μοντέλων.

Ο Αιμιλιανός ακόμα δεν μπήκε στο GNTM και είδε την πόρτα της εξόδου: Έτσι αντέδρασε το Twitter

aimilianos gntm apoxorisi 1

Στη χτεσινή αποχώρηση, ο Αιμιλιανός Κλαυδιανός ήταν εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδο, μετά από δέκα ημέρες στο παιχνίδι κι ενώ είχε επιστρέψει ως αναπληρωματικός μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη.



Οι επιστροφές:

Ο Alex Babahmadi, ο υπεύθυνος του πρακτορείου Elite παγκοσμίως, ήταν εκείνος που είδε τα μοντέλα που έχουν αποχωρήσει και θα βοηθούσε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να επιλέξει αυτούς που θα έχουν τελικά τη δεύτερη ευκαιρία μέσα στο παιχνίδι.

Ένα από τα μοντέλα που επιθυμεί διακαώς ο κόσμος στο Twitter να δει την επιστροφή του είναι ο Αγγαίος. Τις υποψίες των φανς του έχει κινήσει το γεγονός πως παρά την αποχώρησή του, ο Αγγαίος Ποθητός δεν έκανε ποτέ comeback στα social media, κάτι που συμβαίνει με τους παίκτες που έχουν επιστρέψει στο ριάλιτι και τα προηγούμενα χρόνια.

Το ίδιο συμβαίνει και με το προφίλ του Ντίνου Κρίτση, επαγγελματίας μοντέλο και αυτός που έχει να ανανεώσει το προφίλ του στο Instagram από τον Ιούνιο.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τον Θάνο Δημητρίου, ο οποίος έχει να ανανεώσει το προφίλ του στο Instagram από τον Ιούνιο επίσης.

Θάνος, Αγγαίος και Ντίνος είναι τα τρία ονόματα που ακούγονται πως επιστρέφουν αυτή τη στιγμή στο GNTM 4 χωρίς να είναι σίγουρο πως θα είναι μόνο οι τρεις αυτοί που θα επιστρέψουν.

Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Από το Σαββατοκύριακο με το τρέιλερ που είχε παίξει στο Youtube, γνωρίζαμε πως η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει εμφάνιση – έκπληξη στο ριάλιτι και αυτή θα την δούμε σήμερα.


https://www.instagram.com/p/CV7-UMuKP5f

Τα παιδιά, αμέσως μετά τις επιστροφές, καλούνται να φορέσουν ρούχα του Απόστολου Μητρόπουλου και να κάνουν πασαρέλα ενώ η Ελένη τραγουδάει και συμμετέχει και στο τελικό κλικ της φωτογράφησης.


https://www.instagram.com/p/CWCCRyAqrXC

Τα tweets με τη Φουρέιρα

Όπως ήταν φυσικό, η εμφάνιση της hot Ελένης Φουρέιρα έχει αναστατώσει τους fans του GNTM που έχουν κάνει επικά σχόλια για την performer.
Τα δάκρυα των κριτών- Τι συμβαίνει με τον Ναπολέοντα;



Τα πλάνα που βλέπουμε στο trailer και αφορούν στον Ναπολέοντα Μίτση, έχουν προκαλέσει έντονη φημολογία για την αποχώρηση του παίκτη. Ο ίδιος δεν έχει επιστρέψει στα social media αλλά στο τρέιλερ φαίνονται τα δάκρυά του, τα δάκρυα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και ο Ναπολέων τονίζει χαρακτηριστικά:

«Ναι είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Δες μερικά από τα σχόλια του κοινού παρακάτω