Ο Αιμιλιανός ακόμα δεν μπήκε στο GNTM και είδε την πόρτα της εξόδου: Έτσι αντέδρασε το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Ο Αιμιλιανός ακόμα δεν μπήκε στο GNTM και είδε την πόρτα της εξόδου: Έτσι αντέδρασε το Twitter

Ο Αιμιλιανός, ο αναπληρωματικός παίκτης που μπήκε στο GNTM μετά την αποχώρηση του Βασίλη, βγήκε ξανά εκτός παιχνιδιού.

Φουρέιρα περιμέναμε, αλλά Φουρέιρα θα δούμε τελικά στο σημερινό (Τρίτη 9/11/2021) επεισόδιο του GNTM 4. Δεν περιμέναμε βέβαια και αυτό το σύντομο πέρασμα του Αιμιλιανού Κλαυδιανού από το ριάλιτι μοντέλων.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, στο διάλειμμα δύο εβδομάδων εξαιτίας των πυρκαγιών του καλοκαιριού, οι παίκτες του GNTM έπρεπε να μεταφερθούν από το σπίτι του GNTM που κινδύνευσε. Στο διάστημα εκείνος, ένα από τα φαβορί, ο Βασίλης αποφάσισε να μην επιστρέψει ποτέ στο σπίτι, οπότε η παραγωγή ενεργοποίησε το χαρτί εισόδου του αναπληρωματικού παίκτη.



Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Αιμιλιανό Κλαυδιανό, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι την πηγή, την πόρτα δηλαδή του σπιτιού του GNTM αλλά την τελευταία στιγμή δεν είχε μπει μέσα, με τους κριτές να του εξηγούν τότε πως εφόσον υπάρξει αποχώρηση θα είναι εκείνος που θα μπει στο GNTM.

GNTM 4: Ο Αιμιλιανός μπήκε στο reality μοντέλων και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε καθόλου

Πρώτη Νοεμβρίου μπήκε ο Αιμιλιανός στο GNTM και στις 8 Νοεμβρίου αποχώρησε.

Το concept της Άγριας Δύσης:

H Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κάλεσε τα παιδιά στην Άγρια Δύση. Το concept «Rodeo» πραγματοποιήθηκε στο Σοφικό Κορινθίας και τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να αναμετρηθούν με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

GNTM: Η δοκιμασία στην Άγρια Δύση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter




Τα μοντέλα προσπάθησαν όσο καλύτερα μπορούσαν για να δώσουν το πολυπόθητο κλικ στον φωτογράφο, Γιώργο Καλφαμανώλη ενώ έπρεπε να κρατούν ισορροπία στον μαινόμενο ταύρο και να προωθούν παράλληλα και το βιταμινούχο ρόφημα.


https://www.instagram.com/p/CWCCCfpKtKh

Η καλύτερη φωτογραφία στην Όλγα

olga gntm

Η Όλγα είχε την καλύτερη πόζα πάνω στον ταύρο και οι φήμες την θέλουν να έχει φτάσει στην πεντάδα του ριάλιτι μοντέλων.



Bottom ο Γιάννης και ο Αιμιλιανός

Ο Γιάννης βρέθηκε για μια ακόμα βραδιά στους παίκτες με τις δύο χειρότερες επιδόσεις.

Στο τέλος οι τέσσερις κριτές: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός πήραν την απόφασή τους και έκριναν ότι ο Αιμιλιανός Κλαυδιανός πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, έχοντας την χειρότερη λήψη.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλεί, στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβα να δείξω πράγματα. Δέκα μέρες στο σπίτι, ακούγονται και είναι λίγες, κάθε μέρα όμως κέρδιζα πράγματα. Μια κακή στιγμή στο GNTM είναι αρκετή για να τελειώσει η πορεία στον διαγωνισμό. Δεν το χάρηκα, δεν πρόλαβα, μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο για να δείξω αυτά που μπορώ. Το μόντελιγκ δεν σταματάει εδώ», τόνισε ο Αιμιλιανός.

Δες τα σχόλια στο Twitter για την αποχώρηση του Αιμιλιανού παρακάτω