Η Heidi Klum με φόντο την ελληνική σημαία! Η ιστορία του μοντέλου με το πιο «χαμογελαστό» Instagram

Η Heidi Klum με φόντο την ελληνική σημαία! Η ιστορία του μοντέλου με το πιο «χαμογελαστό» Instagram

Η Heidi Klum έχει περάσει από τα πιο μεγάλα περιοδικά μόδας και έχει γίνει γνωστή για τον ρόλο της στο Project Runway και στο Germany's Next Top Model.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Heidi Klum με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, και το επιτελείο του Germany's Next Top Model. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε τη χώρα μας για τα γυρίσματα των δοκιμασιών του ημιτελικού του GNTM και όλα τα φώτα άστραψαν πάνω της.

Αφότου επέλεξαν το Ζάππειο Μέγαρο για τον πρώτο τους σταθμό, τα μοντέλα και η παραγωγή βρέθηκαν στη Μύκονο όπου συνέχισαν το διαγωνιστικό κομμάτι με τις φωτογραφίσεις τους. Έπειτα, η Klum έκανε μία σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram ποζάροντας με ένα ιδιαίτερο φόρεμα από AZ Factory και φόντο την ελληνική σημαία.

https://www.instagram.com/p/CWDXTXFLiLR

Η Heidi Klum και τα μοντέλα του GNTM Γερμανίας στη Μύκονο! Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη

heidi klum gntm germany2

Το breakthrough με το Sports Illustrated και τη Victoria’s Secret

Η Heidi Klum γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bergisch Gladbach, μία πόλη κοντά στο Cologne της δυτικής Γερμανίας. Άρχισε την καριέρα της στο modelling μετά από προτροπή φίλου της να δηλώσει συμμετοχή στον εθνικό διαγωνισμό modelling «Model 92», στον οποίο και αναδείχθηκε νικήτρια μέσα από 25.000 συμμετέχοντες. Το 1992 και μετά, οι προτάσεις και οι συνεργασίες στον χώρο της μόδας έφταναν η μία μετά την άλλη.

Η Heidi Klum έχει βρεθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Έγινε, όμως, ευρέως γνωστή μετά την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue και, φυσικά, για τις εμφανίσεις της στα σόου της Victoria’s Secret, στα οποία ήταν, μάλιστα, για το 2002, 2006, 2008 και 2009.



Το Project Runway και το Next Top Model

Τον Δεκέμβριο του 2004, η Klum από μοντέλο έγινε παρουσιάστρια, κριτής και executive producer του Project Runway, βοηθώντας τους σχεδιαστές που πάσχιζαν για μία θέση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Το σόου, μάλιστα, έπαιρνε υποψηφιότητα για βραβείο Emmy για κάθε μία από τις πρώτες τέσσερις σεζόν.

Από το 2006, η Klum είναι παρουσιάστρια, κριτής και παραγωγός του Germany’s Next Top Model, με την επιτυχία του σόου να του έχει δώσει 12 χρόνια ζωής στην τηλεόραση.



Πέρα από τα τηλεοπτικά, το μοντέλο έχει σχεδιάσει παπούτσια για το brand Birkenstock, ρούχα για το Jordache, ακόμα και μαγιό που βρέθηκαν στο Sports Illustrated Swimsuit Issue. Το 2017, κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή «Heidi & the City», η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Τα αισιόδοξα social media

Τα social media της Heidi Klum δείχνουν ότι είναι ένας άνθρωπος με πολλή θετική ενέργεια και στις περισσότερες αναρτήσεις της εμφανίζεται με ένα τεράστιο χαμόγελο. Εκτός από περιπτώσεις, όπως, για παράδειγμα, το Halloween, που την εμπνέει για απίστευτες και ιδιαίτερα creepy εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CVX2zrJjrCw
https://www.instagram.com/p/CTIm24SCH6x
https://www.instagram.com/p/CRAUifFj4D8


Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες αισιόδοξες αναρτήσεις της Heidi Klum στα social media.