Camila Cabello: Το νέο τατουάζ της και η σημασία του - Η αναφορά στην Ελλάδα

Camila Cabello: Το νέο τατουάζ της και η σημασία του - Η αναφορά στην Ελλάδα

Ένα βιβλίο άλλαξε την κοσμοθεωρία της τραγουδίστριας και την οδήγησε σε… tattoo studio.

Ένα νέο τατουάζ έκανε η Camila Cabello στον σβέρκο της και το ανακοίνωσε με ένα post στο Instagram της τη Δευτέρα (8/11).

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι ακριβώς την ενέπνευσε για να αποφασίσει να κάνει αυτό το τατουάζ, ενώ δεν έλειψε και η αναφορά της… στην Ελλάδα.

Camila Cabello 8

Camila Cabello – Shawn Mendes: Το γυρίσματα του βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν και είναι «φωτιά»

Το νέο τατουάζ και το post της Cabello

Η Camila Cabello, με μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον σβέρκο της και έχοντας πιασμένα κότσο τα μαλλιά της, έδειξε το νέο τατουάζ της, το οποίο είναι αφιερωμένο στη «Μητέρα Φύση».

Η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ποια ήταν η έμπνευσή της πίσω από το τατουάζ και γιατί το έκανε.

«Η λέξη οικολογία προέρχεται από την ελληνική λέξη ‘’οίκος’’ που σημαίνει σπίτι». – Braiding Sweetgrass, της Robin Wall Kimmerer. Αυτό το βιβλίο για τη σοφία των ιθαγενών και τα φυτά άλλαξε τη ζωή μου. Αφού το διάβασα, ήξερα ότι δεν θα κοιτάξω ξανά τη γη και όλους τους κατοίκους της το ίδιο. Με δίδαξε για την αμοιβαιότητα, για το δώρο και τη σοφία της Μητέρας Φύσης, και ότι όταν θεραπεύουμε τη γη, θεραπεύουμε τον εαυτό μας» έγραψε η Camila Cabello.

https://www.instagram.com/p/CV_ZRO_PC9G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πρόσθεσε: «’’Η ευημερία είναι κοινή’’. Είμαι τόσο χαρούμενη που ο @kanenavasard και το ταλέντο του με βοήθησαν να τιμήσω αυτό το ξεχωριστό βιβλίο σήμερα».

Ο tattoo artist δημοσίευσε, επίσης, την ίδια φωτογραφία αποκαλύπτοντας τι απεικονίζει το τατουάζ της Camila Cabello. «Μια μικροσκοπική πλεξούδα γλυκόχορτου για την αγαπημένου Camila Cabello», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CV_kkLQPNv0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι αν απορείς και δεν γνωρίζεις τι είναι το γλυκόχορτο, σου λέμε ότι πρόκειται για τη στέβια.

Τα κοινά τατουάζ με τον Shawn Mendes

Εδώ και δύο χρόνια η Camila Cabello έχει σχέση με τον συνάδελφό της, Shawn Mendes. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Tonight Show του Jimmy Fallon μίλησε για τα ίδια τατουάζ που έχει με τον αγαπημένο της.



«Έχω ένα τατουάζ του Shawn χαμηλά στην πλάτη μου, επίσης. Λέει ‘’Shawn Mendes’’», είπε κάνοντας πλάκα η Cabello στον Fallon. «Λέει señor κι εκείνος έχει ένα χαμηλά στην πλάτη που λέει señorita», αποκάλυψε.

Τώρα… Αν κι εσύ θέλεις να κάνεις ένα μικροσκοπικό και διακριτικό τατουάζ, δεν έχεις παρά να δεις την παρακάτω gallery.