Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε Fuego στο GNTM4 – Το κοινό την αποθέωσε

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε Fuego στο GNTM4 – Το κοινό την αποθέωσε

Η τραγουδίστρια τραγούδησε όσο τα μοντέλα έκαναν πασαρέλα και στο Twitter επικράτησε χαμός.

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση, αδρεναλίνη και εκπλήξεις είδαμε απόψε στο GNTM4 και στο Star Channel με highlight την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα.

Το δείπνο και το casting

Η τελευταία αποχώρηση του Αιμιλιανού Κλαβιανού έδωσε το βήμα σε 9 μοντέλα να προκριθούν στην επόμενη διαγωνιστική φάση. Το top9 ηταν ένας λόγος για γιορτή και ο Γιώργος Καράβας έφτασε στο σπίτι του GNTM 4 με σκοπό να οργανώσουν όλοι μαζί ένα επίσημο δείπνο επιβράβευσης. Από την άλλη πλευρά, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνάντησε τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας μεγάλου Ομίλου Μόδας, για ένα ιδιαίτερο casting: αυτό των επιστροφών.

Το επόμενο πρωί η… Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε το σήμα επαναφοράς του διαγωνισμού.

foureira new photos GNTM4ab copy

Η πασαρέλα με την Ελένη Φουρέιρα

Πασαρέλα, ρυθμός και έντονες πόζες ήταν οι λέξεις-κλειδιά της δοκιμασίας αποχώρησης, που ακολούθησε και που ήθελε τα μοντέλα πρωταγωνιστές στο fashion show του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου.

https://www.instagram.com/p/CWEEAr0ARCE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι έδωσε, όμως, ατμόσφαιρα πάρτι; Η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα, που με το live performance της συνόδευσε τα μοντέλα στο catwalk!

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ενα ιδιαίτερο half-up και... έβαλε Fuego στο GNTM4.

https://www.instagram.com/p/CWEUd9ZrAbV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με το μότο του σχεδιαστή να είναι η ελευθερία της έκφρασης, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναδείξουν τα ρούχα με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους, τόσο με το περπάτημα, όσο και με τις πόζες τους στο φακό του Mike Tsitas. Στόχος των μοντέλων ήταν να μην... αποσπαστεί η προσοχή τους από το show της Ελένης Φουρέιρα και να καταφέρουν να έχουν μια σωστή λήψη.

foureira new photos GNTM4a copy

Με τη σειρά της, η Ελένη Φουρέιρα και οι επιτυχίες της ξεσήκωσαν τους κριτές, που παρακολουθούσαν αυτό το fashion υπερθέαμα, αλλά ξεσήκωσαν και τον κόσμο στο Twitter.



Οι fans της Ελένης την αποθέωσαν και μπήκαν κι αυτοί σε ρυθμό πάρτι. Check την gallery για να δεις τα επικά tweets!