Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα άφησε άφωνο τον Νικηφόρο και το Twitter θέλει το ζευγάρι ξανά μαζί

Πατούλια Κατερίνα
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα άφησε άφωνο τον Νικηφόρο και το Twitter θέλει το ζευγάρι ξανά μαζί

Η μπουάτ Πανδώρα έγινε μέρος συνάντηση της οικογένειας των Σεβαστών και το love story του Νικηφόρου με την Ασημίνα συνεχίζεται.

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται για τρίτη χρονιά και στο χτεσινό επεισόδιο, η εμφάνιση της Ασημίνας στην μπουάτ του Νικηφόρου με τον Κωνσταντή, έφερε τα πάνω κάτω.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, το πάλαι ποτέ παντρεμένο ζευγάρι πήρε διαζύγιο το οποίο υπογράφηκε και επίσημα, με την Ασημίνα να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Πέτρου.

Ο Πέτρος και η απόρριψη του μικρού Σέργιου

Η γνωριμία του Πέτρου με τον γιο της Ασημίνας Σέργιο δεν πήγε όπως θα ήθελε η ίδια η Ασημίνα αλλά και ο εκδότης, με τον τελευταίο να φεύγει από το σπίτι της Ασημίνας πολύ γρήγορα.

Η ίδια η Ασημίνα εξομολογήθηκε αργότερα στη Δρόσω τη σχέση με τον Πέτρο και της εξήγησε πως η γνωριμία με τον γιο τους Σέργιο δεν πήγε καλά, μιας και ο μικρός φαίνεται πως κατάλαβε πως κάτι τρέχει ανάμεσα στη μητέρα του και τον εκδότη.

Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη

lambros n95 n75

Απαρηγόρητη η Ελένη

Όσο για την Ελένη, βρέθηκε επιτέλους στην αγκαλιά του Λάμπρου σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα μετά τη βοήθεια του Ζάχου. Και μπορεί οι ελπίδες για επιστροφή του δάσκαλου να ζωντάνεψαν, όμως στο τέλος του επεισοδίου ο Ζάχος παραδέχτηκε στην Ελένη πως ο σύζυγός της θα περάσει στρατοδικείο, θα καταδικαστεί και δεν θα επιστρέψει ποτέ πίσω.

Η ζαλάδα της Ελένης στην επιστροφή, έκανε τους πάντες να μιλούν για μια εγκυμοσύνη που αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστή.

Ο Δούκας ήρθε και πάλι κοντά με την Αντιγόνη ενώ τη Μυρσίνη την έζωσαν οι υποψίες πως κάτι τρέχει με τον σύζυγό της.

Η δεξίωση στην μπουάτ

Την ίδια ώρα, έγινε η συμφωνία για το νέο αεροδρόμιο και ο νομάρχης μαζί με την αφρόκρεμα της κοινωνίας της περιοχής, βρέθηκαν στην Πανδώρα για να γιορτάσουν.

Η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίστηκε στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος ήρθε σε σύγκρουση αρχικά με τον Νώντα ενώ μετά από παρέμβαση του ίδιου του Νομάρχη, η δεξίωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Στη δεξίωση στην Πανδώρα λοιπόν, μαζεύτηκε όλη η οικογένεια των Σεβαστών, με τον Νικηφόρο να μαγεύεται από την επιβλητική εμφάνιση της Ασημίνας, η οποία μπήκε στη μπουάτ πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Νικηφόρος και Ασημίνα σε μια σκηνή που αγαπήθηκε από το Twitter

Η σκηνή αυτή, με τον Νικηφόρο να μαθαίνει για τη νέα δουλειά της πρώην συζύγου του, που είναι πια η κοσμικογράφος εφημερίδας, έγινε πόλος έλξης για το Twitter.

«Είσαι πολύ όμορφη», εξομολογήθηκε ο Νικηφόρος και η Ασημίνα τον ευχαρίστησε σε μια σκηνή που η χημεία των πρωταγωνιστών έβγαζε μάτι.



Ειδικά στην προβολή του τρέιλερ με τον ρομαντικό χορό ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Ασημίνα και τα τρυφερά του αγγίγματα, τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά.