Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη

Η Δρόσω κάνει το τρίτο λάθος στη ζωή της, ο Νικηφόρος στέλνει τελεσίγραφο στον Πέτρο για την Ασημίνα και η Αντιγόνη ξεπερνά τα όρια με τον Δούκα. Αυτά τα όρια τα ξεπερνά και ο Μπάμπης με τον Ακύλα. 

Η λέξη αυτοσυγκράτηση είναι άγνωστη απόψε το βράδυ για τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1. Η Ελένη πέφτει με δάκρυα στην αγκαλιά του Λάμπρου όταν συναντιούνται, η Αντιγόνη στην αγκαλιά του Δούκα, ο Λευτέρης φιλά τη Δρόσω, ο Νικηφόρος ζητά την απόλυση της Ασημίνας από τον Πέτρο και ο Μπάμπης ορμά στον Ακύλα. Πολύ ισχυρές πιέσεις σε όλα τα μέτωπα στη Θεσσαλία.


https://www.instagram.com/p/CV5D9FMqYhF

Πικρά τα δάκρυα πριν το στρατοδικείο

Η Ελένη παρουσία του Ζάχου που δείχνει πως δεν συμπαθεί τον δάσκαλο, βλέπει μετά από τόσους μήνες τον Λάμπρο και τα φιλιά μπερδεύονται με τα δάκρυά τους. Η Ελένη του ορκίζεται πως θα τον βοηθήσει, ενώ ο Ζάχος κάνει μια κρυφή ευχή να μείνει για πάντα στη Λέρο ο Λάμπρος. Την ώρα που θα αποχωριστούν, δεν γνωρίζουν ακόμη, πως αυτός ο χωρισμός θα κρατήσει για πολύ καιρό, μετά το στρατοδικείο στο οποίο θα παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος ο δάσκαλος.

babis kafeneio

Την ίδια στιγμή ο Μπάμπης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όταν ο Ακύλας ειρωνεύεται τον Λάμπρο και του ορμά, με τον πατέρα του να προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Ο υιός Βαμβακάς μπήκε ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας αλλά αυτό δεν τον νοιάζει πια καθόλου.

Η Δρόσω δεν βάζει μυαλό

Οι πρόβες για το θεατρικό έργο με τον Λευτέρη παίρνουν μια διαφορετική τροπή όταν τη φιλά. Της δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ερωτευμένος μαζί της και την θέλει στη ζωή του. Είναι όμως αρκετά πιεστικός (αυτό το στοιχείο κρατήστε το θα μας χρειαστεί στο μέλλον) και εκείνη προσπαθεί να μην τον προσβάλει. Θα έχει στη συνέχεια όπως θα δούμε ένα μικρό πισωγύρισμα στον Κωνσταντή. Ο οποίος επίσης έχει ένα πισωγύρισμα στα συναισθήματά του στη Ζωή. Αποφασίστε όμως αγαπημένοι μας ήρωες με ποιον θέλετε να είστε!!! Και ειδικά εσύ Δρόσω που από την αρχή της σειράς, είναι το τρίτο λάθος που κάνεις στις σχέσεις σου!

konstantis

*Πάντως η Ζωή θα δώσει στον Κωνσταντή, πολύτιμες πληροφορίες για τις αδελφές Σταμίρη και το σχέδιο του άντρα της Ακύλα να της καταστρέψει.

Ο Νικηφόρος ξεπερνά τα όρια

Στην συνάντησή του με τον Πέτρο, παρατηρήστε τις εκφράσεις τους απόψε, όταν χαμογελούν ο ένας στον άλλον συγκαταβατικά αλλά χωρίς καθόλου να το νιώθουν. Με πρόσχημα την ασφάλεια του γιού του, ο Νικηφόρος ζητά από εκείνον να απολύσει την Ασημίνα, γιατί όσο συνεργάζεται μαζί του, η αστυνομία δεν τους αφήνει ήσυχους και κάνει συνέχεια εφόδους στο πατρικό σπίτι των αδελφών. 'Αρα κινδυνεύουν. Δια της ατόπου απαγωγής το επιχείρημα, αλλά η Ασημίνα θα το μάθει και θα νευριάσει για την παρέμβασή του.



Ο υιός Σεβαστός θα ξεχαστεί προς το παρόν με τον νέο έρωτα που μπαίνει στη ζωή του και στο μαγαζί του. Θα αντιστραφούν λέτε μετά οι όροι και θα ζηλέψει η Ασημίνα; Φυσικά είναι η απάντηση.

Άγριες Μέλισσες: Το νέο κορίτσι του Νικηφόρου και η σχέση με τον... Μαθιό από τον Σασμό


https://www.instagram.com/p/CWAx00kgcip

Μυρσίνη...Μάτα Χάρι!

«Δεν σου επιτρέπω να ξεχνάς«. Αυτά τα λόγια λέει η Μυρσίνη στον Δούκα, αλλά δεν πιάνουν τόπο. Γιατί εκείνος τώρα πολύ θα ήθελε να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και όσα γράφει ο πατέρας του στα γράμματα του προς την μητέρα της Αντιγόνης. Για μια ακόμη φορά βλέπει πως ο πατέρας του δεν τον αγαπούσε όπως τον αδελφό του Μιλτιάδη. Μάλιστα όπως γράφει...«ο γιός μου είναι σαν ξένος για εμένα». Η Αντιγόνη πάντως θα συνεχίσει να είναι πιεστική μαζί του και θα προσπαθήσει να τον φιλήσει σε μια συνάντηση τους.

Άγριες Μέλισσες: Η κρυφή συμμαχία Ζωής και Ελένης – το μυστικό της Αντιγόνης και ένα νέο διαζύγιο


https://www.instagram.com/p/CVNEBN9IgVD

Έχει δίκιο που ξεκινά να την υποπτεύεται η Μυρσίνη και να ψάχνει την υπόθεση αλλά και να παρακολουθεί τις κινήσεις της. Και όποιος μπλέκει με την Μυρσίνη, δεν έχει καλά αποτελέσματα. Μόνο που η Αντιγόνη δεν είναι μια εύκολη περίπτωση. Και μάλλον η Μυρσίνη θα πρέπει να φοβάται και όχι το αντίστροφο.