Αναστάσης Ροϊλός – Ο διπλός...έρωτας του Νικηφόρου και η αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Αναστάσης Ροϊλός – Ο διπλός...έρωτας του Νικηφόρου και η αποκάλυψη

Η αγαπημένη του Εριέττα Μανούρη και οι πρώτες κοινές τους δηλώσεις

Ο Αναστάσης Ροιλός και η Εριέττα Μανούρη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια. Παρόλο που δεν έκρυψαν τη σχέση τους, αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν και κοινές δηλώσεις στην κάμερα για πρώτη φορά, μιλώντας για τον έρωτά τους. Και από ότι καταλάβαμε όπως και στη σειρά, μια γυναίκα παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του τηλεοπτικού Νικηφόρου.

sasmos manouri

Σασμός: O Πέτρος ερωτεύεται το κορίτσι του Νικηφόρου από τις Άγριες Μέλισσες


https://www.instagram.com/p/CLr0wxeFZ4B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εγώ είμαι η πιο αυστηρή»

Χαμογελαστοί και οι δύο βρέθηκαν χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο κήπος της αλήθειας» με τους Σταμάτη Φασουλή και Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και ήταν η πρώτη φορά που όχι μόνο δεν απέφυγαν τις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά αστειεύτηκαν και με τους δημοσιογράφους με τον Αναστάση Ροιλό να δηλώνει «μα αφού την ξέρετε πια τη σχέση μας, γιατί να κρυβόμαστε;». Και φυσικά αποκάλυψαν ποιος από τους δυο κάνει την πιο....αυστηρή κριτική στο ταίρι του για τα επαγγελματικά του.



Tηλεοπτικά αντίπαλοι

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε σε ένα από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών, την εποχή που η Εριέττα Μανούρη έκανε ένα μικρό quest στον ρόλο της μητέρας της Ελένης Σταμίρη, η οποία ούσα παντρεμένη, ήταν ερωτευμένη με τον Μιλτιάδη, φέτος είναι αντίπαλο τηλεοπτικά. Εκείνη παίζει τον ρόλο της Σεμίνας στο Σασμό του Alpha και για κάποια λεπτά βρίσκεται απέναντι από τον αγαπημένο της Αναστάση που για τρίτη σεζόν παίζει τον ρόλο του Νικηφόρου Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.

asimina

Ο διπλός έρωτας του Νικηφόρου

Ο Νικητέτοιος που έλεγε χαριτολογώντας πέρυσι ο Αργύρης Πανταζάρας ως Τάκης στις 'Άγριες Μέλισσες, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, έχει ερωτικά μπερδέματα. Μπορεί να μην έχει ξεχάσει την Ασημίνα, την οποία και σαφέστατα ζηλεύει με τη νέα της σχέση με τον Πέτρο, αλλά η πιεστική Ρένα και κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαρίλαου Μόρτζου που συνεργάζεται με τον πατέρα του και τον Ακύλα, δεν τον αφήνει σε ησυχία.


https://www.instagram.com/p/CWAx00kgcip/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τα πολλά, ο Νικηφόρος θα ενδώσει και θα ζήσει τον έρωτά του. Όμως ο Νικηφόρος δεν αντέχει και πολύ τις πιέσεις. Και το μυαλό του και η έννοια του θα είναι ακόμη στην Ασημίνα. Νιώθει πως κινδυνεύει δίπλα στον Πέτρο και άδικο δεν έχει. Και έτσι θα βρει τρόπους για να την προστατέψει.