Σασμός: O Πέτρος ερωτεύεται το κορίτσι του Νικηφόρου από τις Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: O Πέτρος ερωτεύεται το κορίτσι του Νικηφόρου από τις Άγριες Μέλισσες
 Η Εριέττα Μανούρη είναι το new entry στη σειρά 

Η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη η οποία έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον πρώτο κύκλο των Άγριων Μελισσών στον ANT1 ως η μαμά της Ελένης Σταμίρη, που ερωτεύτηκε τον Μιλτιάδη όταν ήταν νέοι, γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Πέτρου Βρουλάκη στο Σασμό. Η ηθοποιός βέβαια εδώ και λίγο χρονικό διάστημα είναι η σύντροφος του Αναστάση Ροιλού, δηλαδή του τηλεοπτικού Νικηφόρου Σεβαστού. Kαι φέτος θα βρεθούν αντίπαλοι τηλεοπτικά.

Αναστάσης Ροϊλός: Με ποια συμπρωταγωνίστριά του είναι ζευγάρι ο Νικηφόρος από τις «Μέλισσες»;(video)


https://www.instagram.com/p/B-cWyvdJZ8S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πέτρος ο αδιόρθωτος




'Ήδη όπως έχουμε παρακολουθήσει ο Πέτρος εκδικείται τη Θοδώρα για την δική της απιστία και έχει προχωρήσει σε μια νέα και ολίγον επιπόλαια σχέση. Ο έρωτας όμως, έρχεται κατά πάνω του με....μετωπική στην κυριολεξία. Ένα ατύχημα το οποίο ευτυχώς δεν έχει θύματα, τον φέρνει κοντά με την επίσης μηχανόβια Σεμίνα την οποία θα υποδυθεί η Εριέττα. Αυτή η συνάντηση θα είναι καθοριστική και ένας νέος δυνατός έρωτας μόλις ξεκινά. Θα προκύψουν βέβαια προβλήματα. Γιατί το παρόν πάντα το κυνηγά, το παρελθόν. Και τα μυστικά του.



vroulakis

Το αγαπημένο ζευγάρι σε ρομαντικό δείπνο




Θα έχουμε όμως και μια δεύτερη ευχάριστη εξέλιξη. Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι το οποίο οι χρήστες στο Twitter έχουν ξεκινήσει να αγαπούν πολύ, θα προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω για να κάνει σχέση. Ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης και η Μαρίνα, η μαμά της Αργυρώς. Ο αστυνόμος μετά από την εκδρομή του με την Ντίνα θα καλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο την Μαρίνα αποφασισμένος πια ότι τα 20 και πλέον χρόνια που είναι ερωτευμένος μαζί της είναι ήδη πολλά και δεν πρέπει να αφήσουν το χρόνο να κυλά.


https://www.instagram.com/p/CUb8g8CKzFw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Ξέρει ότι και εκείνη τον αγαπά αλλά φοβάται ακόμη, να τολμήσει να ζήσει ευτυχισμένη. Με μεγάλα εμπόδια όμως θα εξελιχθεί και αυτή η σχέση. Έχουμε μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν για να μιλάμε για εκείνους και όσα θα αντιμετωπίσουν!



(Photo gallery πηγή:instagram, NDP photo agency)