Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία του Joe Biden!

Ιωάννα Τζανή
Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία του Joe Biden!

Η Lady Gaga επέλεξε έναν chic τρόπο για να προστατεύσει τον εαυτό της την ημέρα που ο Biden ορκιζόταν ως ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε νέα της συνέντευξη στη βρετανική Vogue, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι το εντυπωσιακό outfit που φορούσε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ κατά την ορκωμοσία του Joe Biden τον Ιανουάριο ήταν αλεξίσφαιρο!

Να σου θυμίσουμε ότι η 35χρονη τραγουδίστρια είχε παρευρεθεί στην ορκωμοσία προκειμένου να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο, «The Star Spangled Banner».

lady gaga premiera house of gucci emfanisi7

H Lady Gaga μας θύμισε τις ένδοξες red carpet στιγμές της στην πρεμιέρα του House of Gucci

Το αλεξίσφαιρο φόρεμα και το όνειρο της Lady Gaga

«Αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου ρούχα που έχω φορέσει ποτέ. Φόρεσα αυτό το φόρεμα Schiaparelli για την ορκομωσία και κανείς δεν το ξέρει, αλλά αυτό είναι ένα αλεξίσφαιρο φόρεμα», αποκάλυψε αρχικά η Lady Gaga.



Και συνέχισε:

«Όπως πολλοί άνθρωποι στην Αμερική, έτσι κι εγώ ένιωσα έναν βαθύ φόβο όταν ο Trump ήταν πρόεδρος και η αλλαγή των προέδρων αυτών είναι ενα γεγονός για το οποίο θα μπορώ να μιλήσω στα παιδιά μου. Τραγούδησα με αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό για εμένα, αλλά αν δεν ήμουν αυτή που είμαι σήμερα, θα ήμουν μάχιμη δημοσιογράφος. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου».


https://www.instagram.com/p/CKUsb2kMqzU

Τι συμβόλιζε η εντυπωσιακή καρφίτσα που συνόδευσε το outfit;

Η Lady Gaga επέλεξε για εκείνη την τιμητική ημέρα μια δημιουργία του creative director του οίκου, Daniel Roseberry, κλέβοντας έτσι τις εντυπώσεις όχι μόνο για το φόρεμα, αλλά και για τη χρυσή καρφίτσα με το περιστέρι που κόσμησε το σακάκι της.



Η star είπε σχετικά με την καρφίτσα: «Όταν είδα αυτό το χρυσό περιστέρι, σκέφτηκα αμέσως ότι είναι το κατάλληλο αξεσουάρ, όπως επίσης ήξερα ότι ο Schiaparelli είναι ένας ιταλικός οίκος μόδας και πραγματικά ήταν κάτι που ήθελα να κάνω για την κληρονομιά μου ως Ιταλοαμερικανίδα που θα τραγουδούσε για την ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ».