Κηδεία Χρήστου Κυριαζή: Τα βλέμματα στραμμένα στον γιο του τραγουδιστή (photos)

Κηδεία Χρήστου Κυριαζή: Τα βλέμματα στραμμένα στον γιο του τραγουδιστή  (photos)

Το τελευταίο στον Χρήστο Κυριαζή από τον γιο του Άρη Ξυλά.

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής και στην κηδεία του, το Σάββατου 13 Νοεμβρίου 2021, βρέθηκαν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά πολλοί συγγενείς, φίλοι και πάλαι ποτέ συνεργάτες του.

Από νωρίς, η οικογένεια του συνθέτη, τραγουδιστή και επιπλοποιού, είχαν ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν ως δωρεά στο Make A Wish Ελλάδος και στην ανακοίνωσή τους τόνιζαν.

Η κηδεία του Χρήστο Κυριαζή

«Εκ μέρους της οικογένειας του Χρήστου, Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12μ.μ. στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση ευχών παιδιών 3-18 ετών με απειλητικές ασθένειες».

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών και μετά από μάχη με τον καρκίνο και με μοναδική του επιθυμία να πεθάνει στο σπίτι του.



Η οικογένειά του στο τελευταίο αντίο.

Στην κηδεία του Κυριακή όπως και στην ακολουθία που προηγήθηκε, παρούσα ήταν η τελευταία σύζυγος του συνθέτη αλλά και ο μοναχογιός του, Άρης Ξυλάς.

«Έχω την οικογένειά μου, αλλά δε μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή», είχε ξεκαθαρίσει ο Κυριαζής σε παλαιότερη συνέντευξή του ενώ για τη σύζυγό του Σοφία, είχε εκμυστηρευτεί.

sofia kideia kiriazi

«Με βρήκε εκείνη! Ήταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!».

Η παρουσία της Βάνας Μπάρμπα

Στο τελευταίο αντίο στον Χρήστο Κυριαζή, βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, όπως ο Μίλτος Καρατζάς και ο Χρήστος Μενιδιάτης αλλά και η Βάνα Μπάρμπα.




Μπάρμπα και Κυριαζής είχαν ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα, στο απόγειο της μουσικής καριέρας του Κυριαζή και η Μπάρμπα είχε πρωταγωνιστεί και σε βιντεοκλίπ του.

Εκεί και ο γιος του τραγουδιστή

Δεν θα μπορούσε να λείψει από το τελευταίο αντίο. Ο μοναχογιός του Χρήστου Κυριαζή, Άρης ήταν εκεί. Ο Άρης ήταν αδυναμία του Χρήστου, καρπός της σχέσης του με τη Μαρία Διαμαντή Πατέρα, την πρώτη σύζυγο του τραγουδιστή.

Ο γιος του Χρήστου Κυριαζή δεν έχασε ποτέ τη σχέση με τον πατέρα του και το 2014 όταν ο Άρης σκηνοθέτησε το ανατρεπτικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Onirama με τίτλο«Μια βόλτα», έβαλε την ιδέα στον Κυριαζή και τον έπεισε να επιστρέψει στις πίστες μετά από 20 χρόνια στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη.



«Καλός είναι ο Άρης, παίζει κιθάρα, τον Άρη τον κέρδισε η ναυτιλία όχι ο δρόμος του τραγουδιού, έχει κιθάρες, παίζει, είχε μια μπάντα. Moυ λέει στα ίσια τη γνώμη του. Είχα τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη και τον ρωτούσα τι να κάνω. Και μου είπε, μην κάνεις τίποτα, πήγαινε έτσι και θα είσαι τέλειος», είπε Χρήστος Κυριαζής στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Επιμέλεια: Κ. Π

Δες τις φωτογραφίες από την κηδεία παρακάτω