H τρίτη αδερφή Olsen πήρε τον σωστό δρόμο

H τρίτη αδερφή Olsen πήρε τον σωστό δρόμο

Γνωρίστε την Elizabeth, τη μικρότερη αδερφή της Mary Kate και της Ashley, η οποία παρεμπιπτόντως είναι καλή ηθοποιός.

Μπορεί τώρα να σκέφτεστε «Ναι, δεν μας έφταναν οι δίδυμες Olsen τόσα χρόνια, εμφανίστηκε κι άλλη», κάνετε όμως λάθος και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Η Elizabeth Olsen είναι μεν η τρίτη και μικρότερη αδερφή της διάσημης οικογένειας, δεν έχει όμως καμία σχέση με το δίδυμο της συμφοράς. Μπορεί οι αδερφές της, Mary Kate και Ashley, να έγιναν γνωστές από διάφορες ταινίες με αφελή και ελαφρώς γελοία θεματολογία, μέχρι τις στυλιστικές τους ιδιαιτερότητες και τα μπες-βγες σε κέντρα αποτοξίνωσης και αποκατάστασης από νευρική ανορεξία, η Elizabeth όμως φαίνεται πως έχει βάλει πολύ σοβαρότερους στόχους.

Μετά από μερικούς μικρούς έως ανύπαρκτους ρόλους σε ταινίες των αδερφών της, η 21χρονη ηθοποιός θα παρευρεθεί φέτος στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου Sundance με δύο νέες ταινίες , το «Silent House» και το «Martha Marcy May Marlene», στις οποίες πρωταγωνιστεί και έχει ήδη πάρει εξαιρετικές κριτικές και για τις δύο. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και των δύο ταινιών είναι πως έχουν σκοτεινά και τολμηρά σενάρια, που πραγματεύονται θέματα όπως οι θρησκευτικές οργανώσεις και η σεξουαλική κακοποίηση.

Η ίδια δηλώνει πως δεν προσπάθησε να αποδείξει τίποτα με τις επιλογές της, απλώς τα πράγματα ήρθαν έτσι. Δόξα τω Θεώ, Elizabeth, δόξα τω θεώ.