Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων. Βάλαμε μέσον για να της τα πάρουν»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων. Βάλαμε μέσον για να της τα πάρουν»

Η ηθοποιός εξομολογείται στο The2NightShow του Γρηγόρη Αρναούτογλου τι συνέβη στη μαμά της. 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2NightShow» έδωσε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλώντας από καρδιάς για πολλά προσωπικά της θέματα. Ανάμεσα σε αυτά βρέθηκε και ένα πολύ βίαιο γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή της, ο θάνατος της μαμάς της.

Η ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή ότι έχασε τη μαμά της πολύ ξαφνικά, αφού σκοτώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Νιώθει, ωστόσο, τυχερή που της έδειχνε καθημερινά την αγάπη της.

Η συνέντευξη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου«Την έχω χάσει τη μητέρα μου. Την έχασα πολύ βίαια, γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Από τότε λέω ‘Τι τυχερός άνθρωπος που ήμουν που της έδειχνα κάθε μέρα την αγάπη μου’. Κι έτσι δεν αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Από τότε, όμως, που την έχασα τόσο ξαφνικά, το κάνω ακόμα περισσότερο με τους ανθρώπους. Γιατί δεν είναι τίποτα δεδομένο να ξέρεις»

Η μητέρα της ήταν δωρήτρια οργάνων

Πέρα από τον αιφνίδιο θάνατό της, όμως, η Ρουμελιώτη αποκάλυψε πως η μητέρα της ήταν δωρήτρια οργάνων και, όταν σκοτώθηκε, η οικογένεια έψαχνε μέσο για να μπορέσει να μπει στην εντατική και να προχωρήσει η διαδικασία.

«Η μητέρα μου σκοτώθηκε και ήταν δωρήτρια οργάνων. Βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μας συγκίνησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε - «Θα είναι πάντα μέσα μου»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με κακοποίησε ψυχικά ο Γιώργος Κιμούλης. Με έβριζε χυδαία»