Κόντρες και ανταγωνισμοί - Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τι γινόταν στα κανάλια για μία συνέντευξη

Κόντρες και ανταγωνισμοί - Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τι γινόταν στα κανάλια για μία συνέντευξη

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει στην εκπομπή της όλα όσα έχει ζήσει στο παρελθόν για να καταφέρει να μιλήσει με πρωταγωνιστή σειράς.

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση επανέφερε πολλά ενδιαφέροντα θέματα στο προσκήνιο. Από συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας της στο πλατό μέχρι προσωπικές διηγήσεις της παρουσιάστριας.

Αυτήν τη φορά, η Ελένη θυμήθηκε την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και περίμενε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να κάνει συνέντευξη με κάποιον πρωταγωνιστή διάσημης σειράς. Περιγράφει πως τα πράγματα δεν ήταν όπως τώρα που απλώς όλα τα κανάλια κλείνουν με τους ηθοποιούς, αλλά τότε λαχταρούσαν για καιρό κάποιος να τους επιλέξει -και πρώτους-.

Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για τον ανταγωνισμό στα κανάλια



«Εμείς που ήμασταν στην τηλεόραση, κι επειδή ήμουν στον Ant1 και στον Πρωινό Καφέ και όλους τους πρωταγωνιστές από αυτό το σίριαλ (Ψίθυροι Καρδιάς) ήθελα πάρα πολύ να τους δω, όπως και όλη η ελληνική τηλεόραση… Περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε να περάσουν οι μήνες, να μπορείς να σου δώσουν κι εσένα να καλέσεις. Ήταν λίγο ζόρικα τα πράγματα τότε στην τηλεόραση πριν 25 χρόνια. Δεν ήταν τόσα απλά, κάνει επιτυχία, λέω εγώ ‘θα πάρει το Mega, θα πάρει και ο Ant1’ και το ανάποδο. Όχι. Περίμενες, τους έβλεπες, μέλωνες, έλεγες ‘Θα ‘ρθει σε μένα ποτέ αυτός να μου τα πει’. Ακόμη θυμάμαι όταν είχαμε καλέσει τον πρώτο από εκείνη τη σειρά και είχαμε βάλει από κάτω το ‘Τι πρέπει, Τι δεν πρέπει’. Δηλαδή, μόνο που δεν τον δοξάσαμε»

Η Κατερίνα Ζαρίφη πήγε στην Ελένη Μενεγάκη και το κοινό ζητάει την επιστροφή της

Η νοσταλγία για το αρχείο στις ταινίες του Mega

Πέρα από τον ανταγωνισμό που υπήρχε στα κανάλια, η Ελένη νοστάλγησε και το αρχείο με τις σειρές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ, όταν πρωτομπήκα στο γραφείο που μας δώσανε στη Συγγρού, στα παραδίπλα γραφεία υπήρχαν κυρίες, οι οποίες έκαναν την οργάνωση του αρχείου του Mega. Θα ήθελα να κάνω βουτιά σε αυτό το αρχείο. Θα ‘θελα να μπω και να ψάξω όλες τις εκπομπές, τις σειρές, σειρές που ήθελα να κάνω αφιερώματα -γιατί από εδώ έχουν περάσει ΟΙ θησαυροί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιορτάζει ο Άγγελος Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον γιο της με ένα πρωτότυπο μήνυμα

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη και η συμβουλή που δεν άκουσε

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Το δέντρο και το τρολάρισμα της Μενεγάκη