Ο Austin Butler είναι ο νέος Elvis Presley - τα πρώτα πλάνα από την ταινία του θρύλου της μουσικής

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Austin Butler είναι ο νέος Elvis Presley - τα πρώτα πλάνα από την ταινία του θρύλου της μουσικής

Σε ρόλο έκπληξη ο Tom Hanks. Ποιός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που θα υποδυθεί τον βασιλιά του Rock & Roll;

Μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία για τη ζωή του θρύλου Elvis Presley αναμένεται να βγεί στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2022. Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann, αποκάλυψε με ένα μικρής διάρκειας τρέιλερ τα πρώτα πλάνα της ταινίας με τον Austin Butler να υποδύεται το βασιλιά του Rock & Roll η ζωή του οποίου, είχε αρκετή δόση δόξας, αλλά και ποικίλα προσωπικά σκάνδαλα.


https://www.instagram.com/tv/CWTrPFgBZIf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Taking care of business

Με τα αρχικά ΤCB που είναι τα αρχικά από το αγαπημένο σλόγκαν του Elvis Presley, Taking care of business αλλά χωρίς να αποκαλύπτεται ακόμη αν θα είναι και ο τελικός τίτλος της ταινίας, ο Austin Βutler, εμφανίζεται με το θρυλικό δερμάτινο τζάκετ και το άσπρο κοστούμι που συνήθιζε να φορά ο τραγουδιστής. Η ταινία θα καλύψει μια 20ετία από τη ζωή και την καριέρα του Presley, από την μεγάλη περιοδεία που έκανε το 1969 που τον έκανε παγκόσμια γνωστό, τον έρωτά του και το γάμο του με την Priscilla, την...απογείωση προς τη δόξα και την αρχή της πτώσης του και κυρίως της αυτοκαταστροφής του.


https://www.instagram.com/p/B6E__EZhkfz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην ταινία θα έχουμε και σε έναν ιδιαίτερο ρόλο τον Tom Hanks που θα υποδυθεί τον μάνατζέρ του, Tom Parker που είχε το παρατσούκλι «ο συνταγματάρχης». Μάλιστα ο ηθοποιός για να αποδώσει καλύτερα το ρόλο του, είχε μια συνάντηση με την Priscilla και ενώ περίμενε από εκείνη να ακούσει τα χειρότερα λόγια λόγω και του επεισοδιακού διαζυγίου τους, εκείνη τον εξέπληξε. «Περίμενα να ακούσω ιστορίες για την έλλειψη εμπιστοσύνης που του είχε και αντίθετα εκείνη μου είπε πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν. 'Ηταν ευφυής και...κάθαρμα μου είπε χαρακτηριστικά και ένας απόλυτα πειθαρχημένος άνθρωπος» όπως δήλωσε ο Hanks.


https://www.instagram.com/p/B3cq54eBmLy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιός είναι ο Austin Butler

Ο νεαρός ηθοποιός που είναι και μουσικός, ξεκίνησε από τα 13 του χρόνια να παίζει στον κινηματογράφο, αρχικά σε ταινίες της Disney και του Nickelodeon. Συμμετείχε αργότερα στην ταινία High School Musical ενώ ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann στην ουσία τον διάλεξε για τον ρόλο όταν τον είδε να παίζει στο πλευρό του Denzel Washington στο "The Iceman Cometh" στο Μπρόντγουει. Φυσικά και η πολύ καλή του φωνή ήταν στα ατού για να πάρει το ρόλο.

Photo credits Associated Press