Η Κύπρος βρήκε την επόμενη εκπρόσωπο στην Γιουροβίζιον. Η Ήβη Αδάμου πήρε το χρίσμα

Η Κύπρος βρήκε την επόμενη εκπρόσωπο στην Γιουροβίζιον. Η Ήβη Αδάμου πήρε το χρίσμα

H Ήβη Αδάμου δέκα μήνες πριν τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο Αζερμπαιτζάν , αποφασίστηκε να είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. 

Η Ήβη θα είναι η μοναδική υποψήφια από τη Μεγαλόνησο. Μετά την περσινή "αποτυχία αποφασίστηκε από το κυπριακό κανάλι ΡΙΚ -το κρατικό κανάλι της Κύπρου- να γίνει απευθείας ανάθεση σε έναν Κύπριο καλλιτέχνη που μπορεί να σταθεί επάξια πάνω σκηνή.

Η ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο κυπριακός τελικός, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, το αργότερο πάντως θα είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Η Ήβη είναι ένα ευρείας αποδοχής άτομο και πολύ δημοφιλές παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Έχει σκηνική παρουσία και είναι σέξι. Όσον αφορά στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Κύπρια τραγουδίστρια, θα είναι συνολικά τρία. Έχει ήδη κάνει κάποιες επιλογές με τους συνεργάτες της και την δισκογραφική της εταιρίας και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ηχογραφήσει όλο το υλικό που θα της δώσει ελπίδες διάκρισης.

Πρόκειται για μια εξέλιξη αναπάντεχη μιας και η κακή ψυχολογία της αποστολής στην Κύπρο μετά το ναυάγιο το φετινό δεν έδειχνε να «καίγεται» για το πότε και ποιος θα πάρει το χρίσμα. Η Ήβη όμως προτάθηκε και δέχτηκε αμέσως. Καλή επιτυχία να της ευχηθούμε αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς και κάνει τις διακοπές της στην Αγία Νάπα.