Το κορίτσι που κατακτά τις παραλίες και κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης

Το κορίτσι που κατακτά τις παραλίες και κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης

Το όνομά της είναι Ήρα Μπέσκα και είναι η δεύτερη σεζόν που μέσα από την καλοκαιρινή εκπομπή Ellate παρουσιάζει όλα τα χρηστικά θέματα από τις παραλίες της Αττικής.

Το χαμόγελό της, το sex appeal της αλλά και η ικανότητα να παίζει με τον τηλεοπτικό φακό, δημιούργησαν ένα προφίλ πολύ καλό που ικανοποιεί τον σταθμό από την προσπάθεια της νεαράς ρεπόρτερ που καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κάθε πρωί.

Ο Θάνάσης Πάτρας και η Νάντια Μπουλέ προμοτάρουν την δημοσιογράφο και της δίνουν αρκετό χρόνο για τα θέματα που παρουσιάζει μαζί με καλεσμένους που έχει δίπλα της και την παροτρύνουν να αυτοσχεδιάζει και να αυτοσαρκάζεται.

Αγαπάει τα extreme sports και την δημοσιογραφία. Ανήκει σε μια γενιά φρέσκου υλικού που το κανάλι του Αμαρουσίου δίνει βήμα να αποδείξει αν μπορεί. Και πέρυσι με την Ράνια Θρασκιά αλλά και φέτος με το δίδυμο που έχει αμφισβητηθεί η Ήρα "αλωνίζει" ακούραστη και με καυτά σορτσάκια όλες τις παραλίες και κάνει γυμναστική, θαλάσσια sports, προτείνει λύσεις για φτηνές εξορμήσεις και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αξίζει όπως έχουμε πολλές φορές μέσα από το site μας να δίνουμε εύσημα σε άτομα που ανήκουν στην δεύτερη γραμμή της επιτυχίας και ένα από αυτά στην καυτή και δύσκολη ζώνη του καλοκαιριού είναι και το δροσερό 27χρονο κορίτσι.