Γη της ελιάς: Έρχεται νέα ερωτική σκηνή Βασιλικής - Φίλιππου! Σε πανικό το Twitter

Ιωάννα Τζανή

Επανασύνδεση για το νεαρό ζευγάρι της Μάνης! Ο Φίλιππος εγκαταλείπει το πατρικό του και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για τον έρωτά του με τη Βασιλική.

Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Γης της ελιάς, η Βασιλική και ο Φίλιππος, είναι και πάλι μαζί και μας το επιβέβαιωσε η σκηνή πάθους που είδαμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, με τους δυο τους να κάνουν έρωτα στην παραλία. Όπως καταλαβαίνεις, τα tweets για ακόμη μια φορά «πήραν φωτιά», με το κοινό να αδηνονεί για αυτή τη σκηνή. Και ναι, δεν τους χορταίνουμε!

Βασιλική-Φίλιππος και πάλι μαζί!

Και ναι, τώρα μπορείς να πανηγυρίσεις! Μετά την αποφυλάκισή του, ο Φίλιππος διεκδικεί τη Βασιλική και αυτή τη φορά καταφέρνει να την πείσει να γυρίσει και πάλι στην αγκαλιά του. Το μόνο πράγμα που θέλει ο νεαρός Μανιάτης είναι να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του με τη Βασιλική και τίποτα δεν μπορεί πια να τον σταματήσει. Είναι έτοιμος να τα θυσιάσει όλα για όλα, με πρώτη του κίνηση να εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και να ξεκαθαρίζει στη μητέρα του, τη Χάιδω, πως δε θέλει καμία σχέση μαζί της.

Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής σε κίνδυνο - Θα είναι τραγικό το τέλος του Αλέξη;

Κάπου εδώ να σου πούμε ότι ο Φίλιππος έχει μεγάλα σχέδια και σύντομα θα βάλει έναν φίλο του να του βρει σπίτι στην Αθήνα προκειμένου να πάρει τη Βασιλική και να φύγουν από τη Μάνη. Ό,τι και να κάνουν οι οικογένειές τους, αυτά τα δύο παιδιά έχουν γεννηθεί για να είναι μαζί και τίποτα δε θα τους σταματήσει!



Η Χάιδω χάνει τους πάντες από το πλευρό της

Ο κακός και εκδικητικός χαρακτήρας που έχει βγάλει η Χάιδω μετά τη δολοφονία της κόρης και του άντρα της, διώχνει από κοντά της ακόμη και τα άτομα που την αγαπάνε. Μετά την απόφαση του γιου της να μην έχει καμία επαφή μαζί της, στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Λυκούργος, ο οποίος μετά την παραδοχή της πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της, τη βγάζει οριστικά από τη ζωή του. Παρ' όλα αυτά, τη Χάιδω δεν την πτοεί τίποτα και το μοναδικό πράγμα που την ενδιαφέρει είναι το γνωστό: να εκδικηθεί τους Καπερνάρους!



Δες στη photo gallery τα σχετικα tweets για την επανασύνδεση Φίλιππου - Βασιλικής!

Cover photo: @filippos.vasiliki.fans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Στάθης απειλεί με όπλο το Φίλιππο και το κοινό γίνεται έξαλλο στο Twitter

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος ελπίζει να βάλει τέλος στη βεντέτα με τη Χάιδω, αλλά το Twitter διαφωνεί

Γη της ελιάς: Αυτός φταίει για όλα! To twitter βρήκε τον απαγωγέα του μωρού της Ισμήνης

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης