Γη της ελιάς: Αυτός φταίει για όλα! To twitter βρήκε τον απαγωγέα του μωρού της Ισμήνης

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Αυτός φταίει για όλα! To twitter βρήκε τον απαγωγέα του μωρού της Ισμήνης

Το Twitter σε ρόλο αστυνόμου, προσπαθεί να εξιχνιάσει την απαγωγή και τα στοιχήματα σχετικά με το ποιος κρύβεται από πίσω, έχουν ήδη αρχίσει.

Μια νέα απαγωγή έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη και τη Γη της ελιάς, και αυτή τη φορά αφορά στο μωρό της Ισμήνης, το οποίο απήχθη μέσα από το σπίτ του Λυκούργουι και μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του, της Μέλπως. Όλη η οικογένεια βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και θεωρεί υπεύθυνο τον πρώην άντρα της Ισμήνης, τον Σάββα. Το Twitter, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη, με το μεγαλύτερο ποσοστό να έχει βγάλει από το κάδρο των υπόπτων τον πατέρα του μωρού και να ποντάρει σε Δημήτρη και Κωνσταντίνο.

Γη της ελιάς: Τα spoiler επιβεβαιώνονται! Χαμός για το γεύμα Ιάκωβου και Αθηνάς (new love)!

Και το θρίλερ της απαγωγής συνεχίζεται...

Ο Σάββας επιμένει ότι δε σχεδίασε αυτός την απαγωγή και ότι οι απειλές του προς την Ισμήνη ήταν λόγια του αέρα. Ο Κωνσταντίνος έχει κινητοποιήσει θεούς και δαίμονες προκειμένου να εντοπίσει ποιος άρπαξε το παιδί και ο Δημήτρης δεν έχει καμία ανάμειξη, όμως παρ' όλα αυτά είναι ο βασικός ύποπτος στα μάτια των τηλεθεατών.


https://www.instagram.com/tv/CWVVi9Agy4D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο αποψινό επεισόδιο (17/11/21), οι απαγωγείς συνεχίζουν να είναι άφαντοι και αυτό επιβαρύνει την ψυχολογική κατάσταση της Ισμήνης. Ωστόσο, σύντομα θα της τηλεφωνήσουν ζητώντας λύτρα και εκεί είναι που η γυναίκα θα καταρρεύσει, αφού θα σιγουρευτεί ότι δεν ευθύνεται ο Σάββας (επομένως το παιδί της κινδυνεύει πραγματικά!).

Πάντως, για να σου δώσουμε μια μικρή πληροφορία, ο Κωνσταντίνος σίγουρα δεν έχει καμία σχέση και μάλιστα θα βοηθήσει κατά πολύ την έρευνα της αστυνομίας με τα στοιχεία που θα βρει σχετικά με τους απαγωγείς. Ο - κατά τ' άλλα σκληρός συμβολαιογράφος - έχει ερωτευτεί πραγματικά την κόρη του Λυκούργου και κάθε άλλο παρά το κακό της θέλει. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το καλό του πρόσωπο.Τι σου κάνει ο έρωτας τελικά...



Ο Ισίδωρος αλλάζει τη στάση του προς την Αντιγόνη

Η Αντιγόνη, αν και συναισθηματικά φορτισμένη, δίνει τις πρώτες βοήθειες στον Ισίδωρο που έπεσε λιπόθυμος στο καφενείο του Πότη και ο Βρεττάκος μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Αυτή η κίνηση της Αντιγόνης, η οποία στην κυριολεξία του έσωσε τη ζωή, τον ταρακουνά και τον κάνει να τη δει διαφορετικά. Και αυτή είναι η αρχή μιας τεράστιας αλλαγής στη συμπεριφορά του Ισίδωρου προς τη γιατρό, που θα προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον γιο του, τον Μάνο, ο οποίος πιστεύει ότι η Αντιγόνη έχει έρθει στη Μάνη με σχέδιο να του κλέψει μέσα από τα χέρια την περιουσία των Βρεττάκων.


https://www.instagram.com/p/CWBNEm2ITFX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα στα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς, θα δούμε τον Ισίδωρο να δέχεται να κάνει τεστ DNA για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν η Αντιγόνη είναι όντως κόρη του, και από εκεί και πέρα, τα πάντα ανατρέπονται...

Δες στη photo gallery τα... στοιχήματα του Twitter για τον απαγωγέα του μωρού:

Cover photo: @82georgiougitiselias.fp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ιουλία και Στάθης χώρισαν και το Twitter έκλαψε μαζί τους

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος απειλεί τον Φίλιππο και γίνεται κόκκινο πανί για το κοινό στο Twitter

Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;