Γη της ελιάς: Ο Στάθης απειλεί με όπλο το Φίλιππο και το κοινό γίνεται έξαλλο στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Ο Στάθης απειλεί με όπλο το Φίλιππο και το κοινό γίνεται έξαλλο στο Twitter

Η έκπληξη του Ανδρέα Γεωργίου για τα γενέθλια της τηλεοπτικής Χάιδως και η αντίδραση της ηθοποιού Στέλλας Φυρογένη. Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, πυροδότησε ήδη σχόλια. Αυτή η απειλή προς το Φίλιππο με όπλο δεν θα είναι η μόνη....κουταμάρα που θα κάνει ο Στάθης. 

Όπου υπάρχει δραστηριότητα στη Γη της ελιάς στο Mega και εμπλέκεται η Χάιδω, έμμεσα ή άμεσα, πάντα ανάβει...τη σπίθα στους χρήστες των social media και ειδικά του Twitter. Αυτή τη φορά προστέθηκε και ο Στάθης. Το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής που τον δείχνει να είναι έξω από το τμήμα περιμένοντας το Φίλιππο και τη Χάιδω με την καραμπίνα, ξεσήκωσε τους χρήστες που ύψωσαν ασπίδα προστασίας στο Φίλιππο. Είναι δυνατόν να πάει πειράξει τον αγαπημένο του κοινού; Ο Στάθης πάντως θα έχει και άλλες φουρτούνες σε λίγο διάστημα με την Αρετή και την Ιουλία φυσικά, που είναι οι μόνιμοι μπελάδες του.



Η αποφυλάκιση του Φίλιππου και η νέα επίθεση στη Χάιδω

Ο Φίλιππος αποφυλακίζεται με εγγύηση μετά τις προσπάθειες του Λυκούργου, ο οποίος τον συνοδεύει μαζί με τη Χάιδω προς το σπίτι. 'Εξω από το τμήμα τον περιμένει ο Στάθης που τον απειλεί με το όπλο, αλλά ευτυχώς μένει μόνο στις απειλές. Δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ο μικρός παραδόθηκε όχι γιατί είναι υπεύθυνος για κάτι, αλλά για να καλύψει τη μητέρα του και να σταματήσει η δίωξη του Στάθη, ο οποίος για να μη ξεχνιόμαστε θα είναι σε λίγο καιρό ο μέλλων πεθερός του. Αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς ακόμη. Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα βγεί λίγο αργότερα στην φώς.



Η Χάιδω όμως στα επόμενα επεισόδια θα δεχθεί μια αληθινή επίθεση και όχι σκηνοθετημένη. Από το κύκλωμα που συνεργάζονταν με τον σύζυγό της, τις παρανομίες του οποίου και φυσικά δεν γνώριζε. Γιατί αυτοί άλλωστε είναι εκείνοι που ευθύνονται για τη δολοφονία του άντρα της και της κόρης της. Η ηθοποιός Στέλλα Φυρογένη που την υποδύεται, είχε χθές γενέθλια και ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τους συνεργάτες του, της επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη!


https://www.instagram.com/tv/CWafJkFIbXH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξαναχωρίζει ο Στάθης με την Αρετή

Μπορεί προς στιγμή να κάνει υπομονή λόγω και της κατάστασης της υγείας της Αρετής αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ για το Στάθη. Η γυναίκα του κάνει τελικά την εγχείρηση μετά από τις πιέσεις όλης της οικογένειας, η οποία όχι απλά πετυχαίνει, αλλά την κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή της. Τώρα που θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, θέλει να τα αλλάξει όλα. Ακόμη και την εμφάνισή της και για αυτό θα συμβουλευτεί τη Μυρτάλη! Οι προσπάθειες να ζωντανέψει ξανά τη φλόγα του έρωτά της με τον Στάθη δεν θα πιάσουν τόπο. Και αυτό οφείλεται στην Ιουλία. Γιατί όταν προχωρήσει η σχέση της με τον αστυνόμο Κουράκο, ο Στάθης θα την διεκδικήσει ξανά και αυτή τη φορά της λέει πως θα χωρίσει οριστικά από την Αρετή. Ετοιμαστείτε για νέες...κατάρες. Δεν θα το δεχθεί τόσο εύκολα εκείνη.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα ξεκαρδιστικά σχόλια των χρηστών του Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;

Γη της ελιάς: Σπάραξε το Twitter με τη Βασιλική και τον Φίλιππο (photos)

Γη της ελιάς: Το κοινό έχει αναστατωθεί με τις απειλές της Χάιδως - Τις εννοεί ή μπλοφάρει;