Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής σε κίνδυνο - Θα είναι τραγικό το τέλος του Αλέξη;

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής σε κίνδυνο - Θα είναι τραγικό το τέλος του Αλέξη;

Το τρικούβερτο γλέντι των ηθοποιών της σειράς πριν τις ανατρεπτικές εξελίξεις. Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής δεν θα μείνει κρυφή και η έξοδος του Αλέξη από το ψυχιατρείο θα σημάνει και το τέλος του, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες. 

Τα βάσανα δεν τελειώνουν για το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, τον Φίλιππο και τη Βασιλική, στη Γη της ελιάς στο Mega. Η εγκυμοσύνη της θα κινδυνέψει, ο Φίλιππος θα είναι σε απόγνωση και έτσι το μυστικό τους θα φανερωθεί και θα φέρει ξανά τις δύο οικογένειες σε αντιπαράθεση, αντί να τις ενώσει. Μέσα σε όλα όσα θα συμβούν, θα έχουμε και την επιστροφή από το ψυχιατρείο του Αλέξη. Που θα φέρει όμως ακόμη πιο τραγικές συνέπειες όχι τόσο στη ζωή της Μυρτάλης αλλά στον ίδιο. 'Ολα αυτά όμως συμβαίνουν στη μικρή μας οθόνη. Γιατί εκτός αυτής, οι ηθοποιοί της σειράς, έκαναν χθές ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα, για να διασκεδάσουν με τον τηλεοπτικό Πότη να δίνει ρέστα με τα τραγούδια του.

Ο ηθοποιός Γιάννης Κρητικός που τον υποδύεται, όπως είναι γνωστό, εκτός από ηθοποιός είναι και εξαιρετικός τραγουδιστής και έκανε μια guest εμφάνιση σε μαγαζί της Κύπρου με την τηλεοπτική Βασιλική (Ιφέγενεια Τζόλα) και τον Φίλιππο (Διονύση Παπανδρέου) να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου και τους υπόλοιπους ηθοποιούς.


https://www.instagram.com/tv/CWieRi6A6lK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα κρέμονται από μια κλωστή

Ο Στάθης, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, θα απειλήσει στο σημερινό επεισόδιο, με όπλο τον Φίλιππο, τη στιγμή της αποφυλάκισής του. Ο Λυκούργος ως ο πιο συνετός, θα καταφέρει να τον μεταπείσει και να κατευνάσει την οργή του. Ανακωχή προς το παρόν, γιατί η οικογένεια Καπερνάρου αυτή τη φορά θα έχει να αντιμετωπίσει πιο σοβαρά θέματα, όπως την εγχείρηση που θα κάνει τελικά η Αρετή.



Τα βλέμματα, όμως, της οικογένειας θα στραφούν ξαφνικά και στη Βασιλική, η οποία καθημερινά αντιμετωπίζει κάποιες μικρές αδιαθεσίες και προσπαθεί να τους πείσει πως δεν συμβαίνει κάτι με την υγεία της. Η συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα όμως έχει ήδη κινήσει υποψίες, ειδικά με τα λίγα κιλά παραπάνω που έχει πάρει και μια επιπλοκή της εγκυμοσύνης της δεν θα τρομάξει μόνο την ίδια αλλά και τον Φίλιππο. Είναι η στιγμή, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, που το ζευγάρι θα αναγκαστεί να παραδεχτεί πως περιμένουν παιδί. Ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Στέφανος και μετά ο Στάθης. Τελευταίες θα αφήσουν την Αρετή και τη Χάιδω, γιατί όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε, η μεταξύ τους αντιπαράθεση θα είναι...η μάχη των μαχών τηλεοπτικά! Πανέτοιμο το Twitter για τις εξελίξεις.

alexis

Η επιστροφή του Αλέξη και το τέλος του

Ο Αλέξης βγαίνει από το ψυχιατρείο, αφού για μια ακόμη φορά ο διπολισμός του έχει καταφέρει να τους ξεγελάσει όλους. Ακόμη και τη μητέρα του. Θα τον δούμε να επιστρέφει στη Μάνη και μάλιστα θα ανακοινώσει πως έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Θα παρουσιάσει μάλιστα και ένα νέο του φλέρτ, μια κοπέλα που γνώρισε βγαίνοντας από την κλινική. Όμως το θολωμένο του μυαλό δεν φεύγει από τη Μυρτάλη. Φυσικά και θα την κυνηγήσει, φυσικά και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει ο εφιάλτης της.

Η Μυρτάλη που έχει να αντιμετωπίσει και τα θέματα υγείας της μετά την έξοδο από το νοσοκομείο λόγω της πνευμονίας της, αρχικά θα αποφύγει να μοιραστεί τους φόβους της για τον Αλέξη με τον Στέφανο αλλά και τη μητέρα του Μαργαρίτα. 'Οταν όμως εκείνος θα γίνει η σκιά της, θα καταλάβει πως κινδυνεύει και πρέπει να πάρει τα μέτρα της. Οι πληροφορίες μας λένε πως και αυτή τη φορά ο Αλέξης δεν θα γλιτώσει χωρίς συνέπειες. Θα κλειστεί και πάλι στο ψυχιατρείο και μάλιστα όπως μαθαίνουμε θα δώσει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας σε μεγάλη θλίψη τη Μαργαρίτα.


https://www.instagram.com/p/CWGNoH7ocz2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα έχουμε κάτι ευχάριστο σε αυτή τη σειρά; Μα φυσικά. Κατ' αρχάς σας έχουμε αναφέρει αποκλειστικά το ειδύλλιο μεταξύ Ιουλίας και αστυνόμου Κουράκου. Και για την πολύ στενή σχέση που θα αναπτύξει ο Ιάκωβος με την Αθηνά. Μόνο που ο Ιάκωβος από ό,τι φαίνεται θα αναπτύξει πολύ καλή σχέση και με τη Μαργαρίτα. Μέσα σε όλα δηλαδή, θα έχουμε και αντιζηλίες από τις δύο ξαδέλφες για τον Ιάκωβο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;

Γη της ελιάς: Ο Στάθης απειλεί με όπλο το Φίλιππο και το κοινό γίνεται έξαλλο στο Twitter

Γη της ελιάς: Το Twitter πιέζει τη Βασιλική να κρατήσει το μωρό! - Σε απόγνωση ο Φίλιππος