Γη της ελιάς: Ο Στέφανος ελπίζει να βάλει τέλος στη βεντέτα με τη Χάιδω, αλλά το Twitter διαφωνεί

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Στέφανος ελπίζει να βάλει τέλος στη βεντέτα με τη Χάιδω, αλλά το Twitter διαφωνεί

Πώς θα αντιδράσει άραγε η Χάιδω στην πρόταση του Στέφανου να μπει ένα τέλος στη μεταξύ τους έχθρα;

Ο Στέφανος στο χθεσινό επεισόδιο (17/11/21) της Γης της ελιάς, πήγε να βρει τη Χάιδω με όλη την καλή διάθεση να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την αιώνια βεντέτα των οικογενειών τους, με το Twitter να αρχίζει το... τρολάρισμα, αφού θεωρεί απίθανο να δεχτεί η σκληρή Μανιάτισσα την πρόταση για ανακωχή. Έχει μπει αυτή η εμμονική ιδέα στο μυαλό της που θα την κρατήσει μέχρι τέλους και ούτε καν το γεγονός ότι μέχρι και ο γιος της, ο Φίλιππος, της έχει γυρίσει την πλάτη, δεν της αλλάζει γνώμη. Τι θα μπορούσε άραγε να την κάνει να συνέλθει;


https://www.instagram.com/p/CWTsYejABLe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γη της ελιάς: Αυτός φταίει για όλα! To twitter βρήκε τον απαγωγέα του μωρού της Ισμήνης

Στέφανε, η Χάιδω δεν παίρνει από λόγια...

Καλή η προσπάθεια του Στέφανου, ωραία και λογικά τα όσα είπε στη Χάιδω, αλλά το τηλεοπτικό κοινό τη γνωρίζει... πιο καλά απ' όλους και ξέρει εκ των προτέρων ότι στο αποψινό επεισόδιο (18/11/21), η αντίδρασή της δε θα είναι καλή και ο Στέφανος θα απογοητευτεί. Αλλά τουλάχιστον, προσπάθησε! Και εκεί που νομίζαμε ότι μετά την ομολογία του γιου της, του Φίλιππου, θα μαλάκωνε η Χάιδω, εκείνη είναι... ακάθεκτη!



Η Αρετή και ο Στάθης είναι και πάλι μαζί

Η Αρετή «ανακρίνει» τον Στάθη για τη σχέση του με την Ιουλία και ενώ αυτός αποφεύγει να της αποκαλύψει ολόκληρη την αλήθεια, εκείνη του ανακοινώνει ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, αλλά υπό όρους. Τον αγαπάει τόσο πολύ που όσο κι αν την πλήγωσε, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον.

Ο Στάθης, από τη μεριά του, δείχνει να παραμερίζει τα συναισθήματά του για την Ιουλία προκειμένου να μη διαλύσει το σπίτι του μια για πάντα και να μην πληγώσει παραπάνω την Αρετή. Για πόσο, όμως, θα αντέξει την καχύποπτη και πιεστική συμπεριφορά που θα έχει η Αρετή απέναντί του από εδω και πέρα, αλλά και να μένει μακριά από τον μεγάλο έρωτα της ζωής του; Ο χρόνος θα το δείξει, πάντως δεν αργεί η ώρα που ο Στάθης θα «λυγίσει» και θα αναζητήσει και πάλι την Ιουλία.

Cover photo: @igi_tis_elias

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Τα spoiler επιβεβαιώνονται! Χαμός για το γεύμα Ιάκωβου και Αθηνάς (new love)!

Γη της ελιάς: Ιουλία και Στάθης χώρισαν και το Twitter έκλαψε μαζί τους

Spoiler Γη της Ελιάς: Ψήνεται έρωτας Αθηνάς και Ιάκωβου που θα αλλάξει τα πάντα - Ποιος υποκρίνεται;