Η Έλενα Παπαρίζου: «Μου αρέσει να ωριμάζω, φέτος έκανα και baby botox»

Η Έλενα Παπαρίζου: «Μου αρέσει να ωριμάζω, φέτος έκανα και baby botox»

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή του Madwalk μετά από 8 χρόνια και έκανε αποκαλύψεις για την πιο ώριμη φάση της.

Την 31η Ιανουαρίου του 2021, η Έλενα Παπαρίζου θα μπει στη δεκαετία των 40 και με την επιστροφή της στο Madwalk 2021, η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις και για τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Η εμφάνιση στο Madwalk και το baby botox

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στο Madwalk Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Μέχρι και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου», είπε με χιούμορ η Έλενα για τη φετινή της συμμετοχή στο Madwalk για να συμπληρώσει:

«Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές τις αλλαγές στο σώμα μου, λέω “Έλενα δεν είσαι 20”, όμως θαυμάζω τα 20χρονα. Φέτος έκανα baby botox να δοκιμάσω».



Η Έλενα και οι αισθητικές επεμβάσεις

Η Παπαρίζου είναι πάντα ανοιχτή στις αποκαλύψεις που αφορούν στην εξωτερική της εμφάνιση και πριν χρόνια στα περιοδικό ΟΚ, είχε μιλήσει και για την πλαστική που είχε κάνει στο στήθος της:

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω. Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει.

Η αλήθεια είναι πως όταν το έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Έχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια».

paparizouunicef

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα


https://www.instagram.com/p/CWVdeieNFSZ

Η Έλενα και η καραντίνα:

Στην καραντίνα η Παπαρίζου είχε αποκαλύψει πως είχε εκτιμήσει όσα θεωρούσε δεδομένα τονίζοντας:
«Εμαθα να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους γύρω μου και να φροντίζω τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όλοι μας κατά κάποιον τρόπο συνειδητοποιήσαμε πολλά πράγματα για εμάς. Και πήραμε αποφάσεις ζωής, πάντα προς το καλύτερο»

Η Έλενα έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν και έγινε η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα.

Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα.

Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι.

Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι! Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα.

Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…».

Θυμήσου τις εμφανίσεις της Έλενας στο Madwalk 2011, 2012, 2013, στα παρακάτω βίντεο.



2013



2012



2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tρελαινόμαστε με το καρέ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice! 10 καρέ για να μπεις στον πειρασμό

The Voice: Η εμφάνιση της Παπαρίζου στην πρεμιέρα και τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter (photos)

Η σπάνια εμφάνιση της μαμάς της Έλενας Παπαρίζου στη συναυλία της (photos)