GNTM: Οι top 10 φωτογραφίζονται και τρώνε street food με την Ισμήνη- Τα επικά σχόλια στο Twitter

GNTM: Οι top 10 φωτογραφίζονται και τρώνε street food με την Ισμήνη- Τα επικά σχόλια στο Twitter

Τα μοντέλα καλέστηκαν να ανταποκριθούν σε μια ακόμη απαιτητική δοκιμασία.

Η τελική δεκάδα του GNTM 4 είναι γεγονός. Η δεύτερη -και αυτή τη φορά οριστική- αποχώρηση του Θάνου Δημητρίου μπορεί να στεναχώρησε πολλούς, σε άλλους όμως άφησε το αίσθημα της ικανοποίησης, καθώς ο μεγάλος στόχος της κορυφαίας δεκάδας επετεύχθη. Τα επίδοξα μοντέλα καλούνται τώρα να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν την παραμονή τους και αργότερα μια θέση στον τελικό του διαγωνισμού.

Η δοκιμασία που έφερε αναστάτωση



Ένα τεστ για μια commercial καμπάνια γιαουρτιού με τον Γιώργο Καράβα και τον account manager μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας, έφερε αντιμέτωπα τα μοντέλα με μια πρωτόγνωρη συνθήκη. Αρκετοί προβληματίστηκαν και κάποιοι «λύγισαν» από την πίεση να ικανοποιήσουν με τις λήψεις τους τον δύσκολο πελάτη και τα ιδιαίτερα ζητούμενα του. Τελικά το πάθημα της μέρας γίνεται για όλους ένα πολύτιμο μάθημα: ο χώρος του μόντελινγκ είναι γεμάτος απογοητεύσεις, όμως με τη σωστή ψυχολογία ένα μοντέλο μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντιξοότητα.



H απολαυστική φωτογράφιση-Τα μοντέλα τρώνε street food με την Ισμήνη

https://www.instagram.com/p/CWYuCKOIvis/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην πιο χορταστική δοκιμασία αποχώρησης, μέχρι στιγμής, του διαγωνισμού, η φωτογράφος Νάσια Στουραΐτη φωτογραφίζει τα μοντέλα στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, έφαγαν street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

gntm ismini

Αν και φαίνεται απλό, το σετ απαιτεί από τα μοντέλα να συνδυάσουν σωστά υλικά και μοντελικά «εργαλεία», για να πετύχουν τη λήψη, που θα τους κρατήσει στον διαγωνισμό, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα. Ποια μοντέλα απέχουν μια … μπουκιά από το να πάρουν τη δουλειά; Και σε ποιους έκοψε την όρεξη αυτή η φωτογράφιση; Θα το μάθουμε σύντομα.

gntm2

Στο πλατό, οι τέσσερις κριτές, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, θα κρίνουν ποιο μοντέλο έχει τη μεγαλύτερη «πείνα» για τη νίκη και ποιος άφησε, δυστυχώς, το concept να τον καταβροχθίσει. Μια άβολη λήψη θα οδηγήσει στην οριστική αποχώρηση ενός μοντέλου, η οποία με τη σειρά της θα υπογραμμίσει -ακόμα πιο έντονα- τη νέα πραγματικότητα στο GNTM 4.

Το #GntmGR ξανά στην κορυφή του Ελληνικού Twitter

Για ακόμη μια φορά το hashtag #gntmGR βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών της πλατφόρμας, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το σημερινό επεισόδιο. Το αποτέλεσμα;; Πολλά χιουμοριστικά tweets που αξίζει να δεις.

Πηγή κεντρικής: @gntm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα καλύτερα Tweets.