Thanksgiving για το Hollywood! Πώς γιόρτασαν την ημέρα οι celebrities; (photos)

Ιωάννα Τζανή
Thanksgiving για το Hollywood! Πώς γιόρτασαν την ημέρα οι celebrities; (photos)

Οι stars του Hollywood ντύθηκαν, στολίστηκαν και υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους για να φάνε όλοι μαζί την καθιερωμένη γαλοπούλα!

Το Thanksgiving είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του χρόνου για τους Αμερικανούς και την τιμούν τρώγοντας γαλοπούλα και παρακολουθώντας τη διάσημη παρέλαση του Macy από τη Νέα Υόρκη.

Και αυτή τη χρονία, οι celebrities έσπευσαν να δημοσιεύσουν στο Instagram τις εντυπωσιακές γαλοπούλες τους, βάζοντάς μας στη διαδικασία να προσπαθήσουμε να επιλέξουμε ποια είναι η καλύτερη οικοδέσποινα, και να μην μπορούμε!

21599282 7736895 Still friends Justin Theroux was at his ex wife Jennifer Aniston a 26 1574983551992

H Jennifer Aniston γιόρτασε το Thanksgiving και δεν φαντάζεσαι ποιος ήταν καλεσμένος

Άλλες σταρ, πάλι, αρκέστηκαν στο να αναρτήσουν τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες, αλλά και casual stories, στέλνοντας ευχές φορώντας τις... πιτζάμες τους!



Από τη Gisele Bundchen μέχρι την Kate Hudson, όλες τους είναι υπέροχες και μας έβαλαν για τα καλά στο mood του Thanksgiving!

Πάντως, τόσο οι followers τους όσο και εμείς, ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε τις λαμπερές σταρ του Hollywood να μπαίνουν στην κουζίνα και να μας δείχνουν τις συνταγές τους.

Gisele Bundchen


https://www.instagram.com/p/CWny_a5F5T7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το supermodel της Vogue, Gisele Bundchen, μοιράστηκε με τους φαν της μια φωτογραφία στην οποία δείχνει τους σπόρους κολοκύθας που έψησε για τον σύζυγό της, Tom Brady, και τα παιδιά τους.

Jessie James Decker


https://www.instagram.com/p/CWs5DP-r5oG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jessie James Decker πόζαρε με τον πρώην ποδοσφαιριστή σύζυγό της, Eric Decker, και τα τρία τους παιδιά έξω από το σπίτι τους.

«Ευτυχισμένο Thanksgiving από την οικογένειά μας στη δική σας! Τόσο ευγνώμων για τα όμορφα μωρά μου και τον υπέροχο σύζυγό μου και για όλες τις ευλογίες», έγραψε η τραγουδίστρια, ενώ χθες (24/11/21) θέλησε να δημοσιεύσει το αγαπημένο της γεύμα για τη σημερινή ημέρα.


https://www.instagram.com/p/CWqvC4kLo59/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kate Hudson


https://www.instagram.com/tv/CWsMvm6L4-K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate Hudson εθεάθη στην κουζίνα της να... ανοίγει φύλλο. Η διάσημη ηθοποιός ήταν εντελώς άβαφη και προετοίμαζε μια πίτα για το γιορτινό τραπέζι του Thanksgiving.

Blanca Blanco


https://www.instagram.com/p/CWs22IkF0pq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός Blanca Blanco φόρεσε ένα μίνι φόρεμα και πόζαρε μπροστά από το τζάκι, με τη μαγειρεμένη γαλοπούλα της - η οποία φαινόταν σούπερ λαχταριστή!

Molly Sims


https://www.instagram.com/p/CWrLdtDPy50/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Molly Sims φόρεσε ένα υπέροχο εμπριμέ φόρεμα για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της και να απολαύσουν όλοι μαζί το υπέροχο γεύμα που τους ετοίμασε. Φυσικά, το κρασί και τα κεριά είχαν την τιμητική τους στο γιορτινό τραπέζι της ηθοποιού.

Sofia Vergara


https://www.instagram.com/p/CWr2yfJsYLV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Sofia Vergara πόζαρε με το σκυλάκι της στον λευκό καναπέ της, όμορφη και εντυπωσιακή όπως πάντα, και δήλωσε «έτοιμη για το Thanksgiving».

Jessica Alba


https://www.instagram.com/p/CWq78sKFp8i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jessica Alba επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία από το περσινό Thanksgiving, στέλνοντας τις ευχές της σε όλους τους followers της.

Jennifer Love Hewitt

jennifer love hewitt

Η Jennifer Love Hewitt έστειλε τις ευχές της για το Thanksgiving, κρατώντας μια κούπα με καφέ.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το Thanksgiving

Το Thanksgiving εορτάζεται κάθε χρόνο την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (μεταξύ 22 και 28 του μηνός).

Ο εορτασμός γίνεται για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη κάθε οικογένειας προς τον Δημιουργό για τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν με το τέλος της σοδειάς.

Η γιορτή αποκαλείται και «Ημέρα της Γαλοπούλας» (Turkey Day), διότι σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που κρατάει ως την Πρωτοχρονιά.



Στις ΗΠΑ, το Thanksgiving δε συνδέεται με θρησκευτικές εκδηλώσεις, αλλά ούτε και με συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα. Η γιορτή στηρίζεται στα αγροτικά φεστιβάλ που διοργάνωναν πολλοί λαοί από την αρχαιότητα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τη γιορτάζουν οικογενειακά ή με φίλους που καλούν στο σπίτι. Μια αγροτική παράδοση που επιβιώνει είναι να μοιράζονται τους καρπούς τους με όσους ήταν πιο άτυχοι τη συγκεκριμένη χρονιά.

Cover photo: gisele

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντάξει, η Blake Lively έκανε μακράν το καλύτερο post για το Thanksgiving

H Victoria Beckham για να γιορτάσει το Thanksgiving ντύθηκε γαλοπούλα!

Αυτό είναι το πανάκριβο σπίτι που πέρασε το Thanksgiving ο Brad Pitt