Άννα Μαρία Βέλλη: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση (photo)

Ιωάννα Τζανή
Άννα Μαρία Βέλλη: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση (photo)

Η φωτογραφία με το καρούμπαλο στο μέτωπό της είναι αρκετή για να της θυμίζει τις άσχημες και βίαιες στιγμές που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε η ίδια την ημέρα που υπέστη σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

Τα λόγια της γνωστής Youuber και η εξομολόγησή της για την περίοδο που ο πρώην της ασκούσε βία επάνω της, πραγματικά μας συγκλόνισαν και μας παρακίνησαν να μη μένουμε ποτέ σιωπηλές και να μη θάβουμε τον πόνο μας.

Να φεύγουμε όσο είναι νωρίς, πριν η κακοποίηση γίνει δολοφονία!



gunaikoktonies2021 main

Οι 13 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα το 2021

Το σοκαριστικό post της Άννας Μαρίας Βέλλη

Σήμερα, τα social media «πλημμύρισαν» με δυνατά μηνύματα ανθρώπων που επιθυμούν να μπει επιτέλους ένα τέλος στη βία κάθε είδους, και μια από τις γυναίκες που έβαλε το δικό της λιθαράκι προς αυτόν τον δρόμο και μας ώθησε να μιλάμε πριν να είναι αργά, είναι η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία με το πρησμένο κούτελό της, κάνοντας μια εξομολόγηση από καρδιάς.


https://www.instagram.com/p/CWtItSoMD9A

Η Άννα Μαρία Βέλλη έγραψε στη λεζάντα:

«Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου.ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρυψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν;

Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφου είδε το εξωγκομα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. ♥️

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».

Cover photo: @amiyiami

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μορφές κακοποίησης και το μεγάλο ερωτηματικό: Μήπως είσαι κι εσύ θύμα; Τι να κάνεις

Μη με αφήσεις ποτέ!Μια ιστορία από τη Lacta για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης βίας κατά των γυναικών