Η όμορφη οδοντίατρος Γιώτα Τρυγώνη στην Ικαρία γιορτάζει τα γενέθλιά της

Η όμορφη οδοντίατρος Γιώτα Τρυγώνη στην Ικαρία γιορτάζει τα γενέθλιά της

Διακοπές με τα φιλαράκια της στην Ικαρία κάνει η σέξι οδοντίατρος Γιώτα Τρυγώνη και γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι που στήθηκε στην παραλία.

Η Γιώτα μπορεί να μην είναι λάτρης της έκθεσης στα μέσα ενημέρωσης αλλά αυτά πάντα την ακολουθούν όταν βρίσκεται στην Ελλάδα. Στην Ελβετία πλέον ζει και έχει αναπτύξει σημαντικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Έχει δικό της υπερσύγχρονο οδοντιατρείο και από ότι μαθαίνουμε επόμενος σταθμός της θα είναι η Κωνσταντινούπολη που θα επεκτείνει τα σχέδια της στον τομέα που ειδικεύεται. Η πανέμορφη Γιώτα από την Ικαρία που βρίσκεται μαζί με τις φίλες της χαλαρώνει και απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Στην συνέχεια θα βρεθεί στην Αθήνα να δει την οικογένειά της και αμέσως θα βρεθεί και πάλι στην Ελβετία. Μετά τον χωρισμό της απολαμβάνει την μοναξιά της από επιλογή της και δεν ενδίδει στα φλερτ αν και είναι σε μια περίοδο δημιουργική που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να μπει σε μια νέα σχέση.

 Στα γενέθλιά της δέχτηκε πολλά μηνύματα από πρόσωπα της showbiz μιας και η αφρόκρεμα των τραγουδιστών και ηθοποιών έχουν περάσει από το ιατρείο της για θεραπείες. Εκτός από κούκλα η Γιώτα είναι και καλή επιστήμονας!